Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Φαίνεται πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από φαπούλες και πρέπει να το γυρίσουμε στις φάπες....  Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα περιμένουμε να δούμε, αν θ΄ αντέξουν τις φάπες οι οποίες θα πέφτουν σε.... τρεις (3) δόσεις ημερησίως.

- Λοιπόν για να δούμε, ποιοι σέβονται, ποιοι εκτιμούν και ποιοι απλά χρησιμοποιούν ανθρώπους, για να παριστάνουν τους πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς  παράγοντες.

- Το ποιοι ήταν απέναντι στο Φάνη, απέναντι στη Βάκα και σήμερα τρέχουν και ζητούν εξυπηρετήσεις, είναι γνωστό σε όλους. Το ποιοι ήταν ενάντια στον Παπακωνσταντίνου και μετά παρίσταναν τους φίλους του, επίσης είναι γνωστό και φάνηκε και τον τελευταίο χρόνο.

- Το ποιοι βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Πίσχινα και τον κατηγορούν για πολλά, αλλά μπροστά του  λένε τα καλύτερα, επίσης είναι γνωστό. Το ποιοι ήταν στο άρμα  Παπακωνσταντίνου και τώρα στο άρμα Ρέτσα και αύριο στο άρμα άλλου, επίσης το γνωρίζουν όλοι.

- Αλήθεια αυτοί δεν είναι κωλοτούμπες και λαμόγια; Γιατί είμαστε εμείς οι κακοί;  Εμείς προς όλους  αυτούς που αναφέραμε, κρατάμε πάντα την ίδια στάση και δεν τους αδειάσαμε ποτέ. Το αμφισβητεί κανείς;