Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 
- Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και
φύγε, λέει ο λαός και μάλλον έτσι είναι. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δίνουμε λογαριασμό μόνο σ΄ εσάς, ενώ σε όποιον μας ρωτάει επίσημα και δημόσια, δίνουμε δημόσιες απαντήσεις. Εμείς δεν πρόκειται να ....πάμε από Χαλκίδα - Πάτρα για να φτάσουμε στην Θεσσαλονίκη.

- Εμείς γράφουμε την άποψή μας δημόσια και δεν συζητάμε στα κρυφά με κανέναν και δεν έχουμε καθοδηγητές. Όλοι έξω λένε πως στην ΕΠΣΕ κάνει κουμάντο ο Πίσχινας και ο πρόεδρος είναι αχυράνθρωπος. Εμείς  δεν συμφωνούμε. Ο Γιώργος Πίσχινας είναι ένας και απομένουν 10 ακόμη μέλη του ΔΣ. Όλοι αχυράνθρωποι είναι; Όλοι άβουλα όντα είναι. Παίρνουν αποφάσεις όλοι μαζί ή όχι; 

- Αλήθεια, ποιος επέλεξε τα πρόσωπα που θα ήταν στο ψηφοδέλτιο;  Αν αυτός που τους επέλεξε ήταν ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν πρέπει να μας πει, αν επέλεξε άβουλα όντα; Αν τους επέλεξε ο Πίσχινας, δεν έπρεπε να αντιδράσει ο Παπακωνσταντίνου; Εμείς γνωρίζουμε πρόσωπα τα οποία δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο, ενώ ήθελαν να είναι, επειδή κάποιος δεν τα ήθελε. Ευχαρίστως θα γράψουμε ονόματα αν χρειασθεί.

- Λοιπόν κανένας Πίσχινας δεν μπορεί να κάνει κουμάντο, αν δεν το θέλουν οι 11. Αυτό το παραμύθι να σταματήσει, γιατί απλά βολεύει. Αυτό δεν κάνει κακό στον Πίσχινα, αλλά υποτιμά τα υπόλοιπα 10 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.

- Φυσικά δεν είναι τιμή για τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, να αφήνει υπονοούμενα για τον κύριο Παπακωνσταντίνου, όταν για χρόνια ήταν το δεξί του χέρι και έλεγε τα καλύτερα  γι΄ αυτόν και τώρα λέει τα καλύτερα για τον κύριο Πίσχινα!!!!

- Κύριοι ότι κάνατε και ότι κάνετε, μαζί τα κάνατε όλοι σας και δεν μας αρέσει που δώσατε δικαιώματα. Μας πονάει γιατί πυροβολεί ο ένας τον άλλον και κάποιοι περιμένουν όπως τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια.