Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

 - Αγαπητά μας παρατράγουδα, τα μαντάτα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.  Χάσατε την μπάλα κύριοι και τρέχετε δεξιά κι αριστερά δημιουργώντας προβλήματα σε όποιον βρεθεί μπροστά σας. Τώρα ήρθε η ώρα για να βρεθείτε εσείς μπροστά στα δικά σας προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε και λύσεις γρήγορα, γιατί.... τα προβλήματα όπως ξέρετε "πνίγουν" τον άνθρωπο.

- Εύκολα μιλούσατε για άλλους και τους δίνατε διάφορους χαρακτηρισμούς. Αυτοί άντεξαν και έμειναν όρθιοι. Τώρα που άλλοι χαρακτηρίζουν εσάς ως λαμόγια, ως απατεώνες, ως κερατάδες και ως πούστ.....ς σε ψυχή και σώμα, τι θα κάνετε.
"Πνίξατε" στα χρέη φίλους και συνεργάτες σας και τόσα άλλα και ειλικρινά αν αντέξετε την κατακραυγή θα  είσθε πολύ τυχεροί.

- Επειδή εμείς ρουφιάνοι δεν είμαστε, θα παρακαλέσουμε όλους αυτούς οι οποίοι σας κάλυπταν, επειδή τους ρίχνατε στο παραμύθι, να μείνουν μακριά σας, για να μην εκτεθούν και ιδιαίτερα αυτοί που υπηρετούν σε θέσεις ευθύνες. Καλή η καλοσύνη, αλλά πρέπει να ξέρουν σε ποιους την παρέχουν. 

- Τα θέμα σας αγαπητά παρατράγουδα πήρε τον δρόμο του και αν κληθούμε να καταθέσουμε τι ξέρουμε, θα έχουμε να πούμε πολλά, αφού δηλώνετε μάγκες και δεν ζητάτε δημόσια συγνώμη. Ο χρόνος τελειώνει...