Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

- Τι άλλο θ΄ ακούσει "ο μπάρμπα Στέλιος";;; Κυκλοφόρησε η φήμη πως "τα βρήκα" με το γνωστό παρατράγουδο!!! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, αλλά αυτός που το κυκλοφόρησε πρέπει να είναι και πολύ μαλάκας. Ακόμη και στην κόλαση να συναντηθούμε, καλημέρα δεν θα του πούμε. Το κλείνουμε λοιπόν εδώ γιατί εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και φυσικά ....δεν έχουμε κανέναν λόγο να μιλήσουμε με αυτούς που δεν σέβονται, ούτε φίλους, ούτε συνεργάτες, ούτε γνωστούς. Είναι ίδιοι και στην ψυχή και στο σώμα, οπότε μακρυά από εμάς.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" κύριοι δεν ξεμένει από θέματα και θα συνεχίσει να γράφει όσο είναι ζωντανός. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά τα ξεπερνάμε. Φυσικά και είναι δύσκολο να κάνεις την δουλειά σου όταν  πρέπει ταυτόχρονα και για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα να έχεις 3 υπολογιστές για τα παιδιά σου και έναν για σένα και καλή γραμμή ίντερνετ για να τα κινεί και να υπολογίζεις πως κάποια στιγμή θα μπει και η γυναίκα σου από το κινητό για ν΄ απαντά στα μηνύματα που τις στέλνουν φίλες της ή για να παρακολουθεί τα γεγονότα!!!

- Συγνώμη κύριοι, αλλά τώρα ο κόσμος θέλει να έχει κάτι να διαβάσει, αλλά όχι "κονσέρβα" ή θέματα "ψυγείου" ΄αυτά που έχει διαβάσει στο παρελθόν.

- Και κάτι ακόμη. Δεν βλάπτει το να κάνουμε αναδημοσίευση σε ότι βρίσκουμε στο fb αλλά τουλάχιστον ας το σχολιάζουμε....