Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Μιλάμε για φαινόμενο. Οι παράγοντες - εξυγιαντές της ΕΠΟ εδώ και 6 μήνες, επιμένουν να λένε κα να παίρνουν αποφάσεις, ώστε να διεξαχθούν εκλογές, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Τώρα τις όρισαν για τις 9 Δεκεμβρίου, αλλά είναι έτοιμοι να ορίσουν και... νέα ημερομηνία.

- Πείτε μας αυτούς τους 6 μήνες μία απόφαση που πήραν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι παράγοντες του οποίοι τους εκλέγουν. Πείτε μας μια κίνηση που έκαναν για να ενισχύσουν οικονομικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  

- Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ; Γιατί δεν συνεχίζει ο κ. Γραμμένος, αφού τα έκανε όλα καλά; Η αλήθεια είναι σκληρή και γι΄ αυτό δεν μιλάει κανείς. Όλα πλέον θα τα ελέγχουν οι ΠΑΕ με τους ιδιοκτήτες τους. Αλίμονο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

- Τελικά η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ τελείωσε με μια ακόμη ήττα, αυτή την φορά από την Γερμανία με 6 - 0 και δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγανε καθόλου καλά για τον νέο προπονητή, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Αντώνη Πριόνα. Ο κ. Πριόνας έλεγε λίγα αλλά έκανε πολλά, ενώ ο νέος προπονητής λέει πολλά και δεν κάνει τίποτα.