Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο και να απαντήσω σε αυτούς οι οποίοι δεν απαντούν δημόσια. Να μάθουν πως αν έχουν απαντήσεις θα πρέπει να τις δώσουν δημόσια με όποιον τρόπο μπορούν. Με τηλεφωνική επικοινωνία και χωρίς να θέλουν την καταγραφή της συνομιλίας, άδικα.... χάνουν τον καιρό τους. 

- Εμείς με τους αχυράνθρωπους δεν τα πάμε καθόλου καλά και δεν γουστάρουμε κι αυτούς που τους καλύπτουν. Ακόμη και ο καλύτερός μας φίλος να καταλήξει αχυράνθρωπος, θα τον κράξουμε.

- Σε καμία περίπτωση "ο μπάρμπα Στέλιος" δεν γουστάρει τους ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν υπεύθυνες θέσεις και δεν παίρνουν μια πρωτοβουλία. Τους ανθρώπους οι οποίοι ενώ πρέπει ν΄ αποφασίζουν, περιμένουν τις αποφάσεις άλλων. Άβουλα όντα χαρακτηρίζουμε αυτούς και φυσικά δεν πρόκειται να μείνουμε βουβοί. Θα τους το λέμε καθημερινά.

- Η εύκολη λύση είναι να βρίσκεις την ευκαιρία και να μην κάνεις τίποτα. Η εύκολη λύση είναι το να λες πως δεν είσαι αυτός που αποφασίζει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως θα μπορούσες να είσαι δίπλα σ΄ αυτούς που διοικείς κι όχι να τους εγκαταλείψεις.