Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια

 - Την καλημέρα μας στους διαιτητές και γενικότερα στην διαιτησία της Εύβοιας. Συγνώμη κυρίες και κύριοι, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Θα μπούμε κατ΄ ευθείαν στο θέμα, χωρίς περιστροφές και χωρίς φόβο και γνωρίζοντας πως μπορεί με αυτά που θα γράψουμε, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο παιδί μας το οποίο είναι στο χώρο της διαιτησίας, επειδή το θέλησε κι επειδή... γουστάρει να τον υπηρετήσει.

- Σταθήκαμε στο πλευρό διαιτητών, όταν δέχθηκαν επιθέσεις από παράγοντες, προπονητές ή ποδοσφαιριστές και ήμασταν σχεδόν οι μόνοι που το κάναμε. Λυπούμαστε, αλλά αυτή την φορά, θα πρέπει να τους πονέσουμε, αλλά και να ζητήσουμε να πάρουν θέση δημόσια τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και η ΕΠΣ Εύβοιας. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να κρυφτεί κανείς.

- Στον αγώνα ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΡΜΗΛΙΟΣ έγιναν κάποια πράγματα και οι διαιτητές προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του προπονητή κυρίου Μάλιαρη, για ξυλοδαρμό!!!!

- Τον Γρηγόρη Μάλιαρη τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι και φυσικά διαφωνήσαμε πολλές φορές για τις αντιδράσεις του προς τους διαιτητές. Σήμερα δεν θα κρίνουμε τον κύριο Μάλιαρη, αλλά τους διαιτητές οι δύο από τους οποίους είναι και νέοι άνθρωποι και θέλουν να έχουν μέλλον στην διαιτησία. Κύριοι ή δεν είσθε καλοί διαιτητές, αφού δεν ξέρετε τους κανονισμούς ή πήρατε εντολή να πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων τους κανονισμούς και να κάνετε ότι κάνατε.

- Διαιτητής Ντούρας Ευστράτιος. Βοηθός Α Καρράς Ευάγγελος και βοηθός Β Ντόβολης Ευάγγελος. Μετά την λήξη του αγώνα, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλαν μήνυση για ξυλοδαρμό, εναντίον του προπονητή Γρηγόρη Μάλιαρη. Η δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφαση και θα κρίνει το αν ο κ. Μάλιαρης είναι αθώος ή ένοχος. Εμείς θα θέσουμε ερωτήματα και θα περιμένουμε απαντήσεις.

- Κύριοι διαιτητές, όταν με την λήξη του ημιχρόνου και ενώ μπαίνατε στ΄ αποδυτήρια του γηπέδου, δεχθήκατε επίθεση και τελικά είχαμε ξυλοδαρμό, γιατί δεν εφαρμόσατε τον κανονισμό; Γιατί δεν καλέσατε την αστυνομία; Γιατί δεν διακόψατε οριστικά τον αγώνα σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας; Γιατί δεν καλέσατε την αστυνομία ώστε να σας προστατέψει και ν΄ αποχωρήσετε από το γήπεδο; Τι ξυλοδαρμός ήταν αυτός, ο οποίος σας επέτρεψε να είσθε ήρεμοι και να συνεχίσετε τον αγώνα, για ένα ακόμη ημίχρονο;

- Είμαστε βέβαιοι πως με κάποιον αρμόδιο μιλήσατε. Μπορεί να μιλήσατε με κάποιο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ή μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΕ και να σας είπε να συνεχίσετε. Αν αυτό συνέβη, θα πρέπει να το πείτε, αλλά να ξέρετε πως την δικαιοσύνη δεν θα την πείσετε και να ξέρετε πως δώσατε όπλα στον κύριο Μάλιαρη, ώστε όχι μόνο να υποβάλλει κι αυτός μήνυση και αγωγή εναντίον σας, αλλά να κινηθεί προς την κατεύθυνση του να σας αφαιρέσουν το σήμα του διαιτητή.

- Να ξέρετε πως όσες πιθανότητες έχετε εσείς ώστε να πετύχετε την καταδίκη του προπονητή, τόσες και περισσότερες έχει ο προπονητής να καταδικάσει εσάς και να τελειώσει την παρουσία σας στο χώρο της διαιτησίας.

- Εμείς είμαστε με τους διαιτητές και ενάντια σε αυτούς που χειροδικούν, ακόμη κι όταν αυτοί είναι γνωστοί και φίλοι μας. Δεν θα είμαστε όμως ποτέ, με αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως η σφυρίχτρα και το σημαιάκι, δίνουν εξουσία, ούτε με παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να βρίζουν να συκοφαντούν ή και να χρησιμοποιούν βί εναντίον των διαιτητών.

- Περιμένουμε απαντήσεις, ξεκάθαρες όμως.