Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα. Παντού μάσκα, όχι άσκοπες μετακινήσεις και κρατάμε αποστάσεις. Αν έχουμε την υγεία μας, τα άλλα θα προλάβουμε να τα ζήσουμε. Καθημερινά χάνουν την ζωή τους.... άνθρωποι δικοί μας. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, γείτονες, συμπολίτες μας. Γιατί δεν θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι; 

- Πιέζουν πολλοί την κυβέρνηση, ώστε ν΄ ανοίξει τα πάντα και να κάνουμε Χριστούγεννα, για να μην χαθούν χρήματα τα οποία θ΄ αφήσουν στα καταστήματα οι καταναλωτές. Αν η κυβέρνηση το κάνει με την κατάσταση που σήμερα επικρατεί, τότε να είναι και έτοιμη ώστε να ετοιμάσει κι ομαδικούς τάφους με το τρίτο κύμα που θα έρθει.

- Όταν είσαι κυβέρνηση δεν πρέπει να κοιτάζεις πως θ είσαι ευχάριστος, αλλά πως θα είσαι αποφασιστικός και τελικά χρήσιμος. Αν ανοίξεις τα καταστήματα, τα καφέ και τα ξενυχτάδικα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα, να πεις τον άλλον να μην κάνει Χριστούγεννα με συγγενείς και φίλους.

- Η αντιπεριφέρεια Εύβοιας και όλοι οι δήμοι του νομού, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να γίνουν τεστ σε όλη την Εύβοια  και σε μεγάλο αριθμό πολιτών. Να βρεθούν οι συμπτωματικοί και μη. Να υπάρχει πραγματική εικόνα.

-  Φίλες και φίλοι υπομονή και ψυχραιμία. Το κακό για να το ξεπεράσουμε πρέπει να το πολεμήσουμε και  να το πολεμήσουμε ο καθένας χωριστά κι πάντως πριν μας πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί δίνουν την δική τους μάχη, αλλά πρέπει κάτι να κάνουμε κι εμείς.