Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις. Ο κορονοϊός είναι εδώ και καθημερινά δείχνει τα δόντια του.  Η κυβέρνηση πρέπει να μην υποκύψει σε πιέσεις και αν δεν έχουμε λίγους στις εντατικές, πολύ λίγους νεκρούς και φυσικά όχι τα κρούσματα που έχουμε τώρα. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν κάνουμε για λίγο ακόμη.... υπομονή. Να μείνουμε σπίτι, για να βγούμε μετά έξω και να είμαστε ασφαλείς.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας και για μια ακόμη φορά τις ευχές μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Ρέτσα, ο οποίος έχει μια περιπέτεια με την υγεία του. Πρόεδρε πάρτο αλλιώς και όλα θα πάνε καλά. Εμείς ακόμη και στο θέμα της υγείας σου, δεν θα λέμε, όλα καλά. Τι θα πει όλα καλά. Πρέπει να προσέχεις γιατί απλά πέρασες τα 50 χρόνια και αυτό σημαίνει πως μεγάλωσες κι εσύ. Γιάννη εγώ είμαι 63 χρόνων και σε πληροφορώ πως τα δύσκολα τα συνάντησα από τα 50 μέχρι τα 60. Να προσέχεις γιατί εκτός από τα δύσκολα έρχονται και τα ωραία από αυτή την ηλικία και μετά!!!!

- Τελικά η ΕΠΟ το ξανά αποφάσισε!!!! Θα κάνει λέει εκλογές στις 29 Δεκεμβρίου του 2020. Μας κάνουν πλάκα; Ανακοινώνει η κυβέρνηση πως δεν θα επιτρέψει να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σπίτι μας με 10 φίλους και θα επιτρέψει να συγκεντρωθούν ενδιάμεσα 150 - 200 άτομα σε αίθουσα ξενοδοχείου; Πως θα μετακινηθούν από νομό σε νομό;;;; 

- Από σήμερα αρχίζει ν΄ αλλάζει όψη το Λευκαντί, αφού ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γουρνής όταν λέει κάτι το κάνει. Θα έχουμε αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου και ασφαλτοστρώσεις, ώστε το Λευκαντί να είναι καλύτερο απ΄ ότι ήταν πριν την θεομηνία.

- Το θέμα με τους διαιτητές και τον κύριο Μάλιαρη δεν είναι καθόλου απλό, αλλά πολύ δύσκολο και θα δημιουργήσει προβλήματα, αν κάποιοι δεν προσέξουν. Εμείς θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ γι΄ αυτό το θέμα και στο τέλος θα κριθούμε.