Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

- Την καλημέρα μας στο καλό παιδί της ενημέρωσης και τον ευχαριστούμε ειλικρινά γιατί μας δίνει την χαρά να διαβάζουμε δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Γιάννη Ρέτσα, ο οποίος για μια κόμη φορά μας γέμισε αισιοδοξία. Αναφερόμαστε στον ....αγαπητό Κώστα Λαγό ο οποίος όπως όλα δείχνουν λειτουργεί ως καταφύγιο όσων μπορούν και θέλουν να μιλούν, χωρίς να λένε κάτι το ουσιαστικό.

- Κώστα εσύ δεν θα μπορούσες να βοηθήσεις τον πρόεδρο και να προτείνεις τρόπους για να βοηθηθούν τα σωματεία; Ο πρόεδρος προσπαθεί όπως είπε να βρει λύσεις και το έχει ρίξει στις μελέτες!!!

- Είπε όμως και κάτι άλλο ο πρόεδρος του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου που ίσως δεν ήθελε να το πει έτσι. "Πρώτα η υγεία και η δουλειά μας και μετά όλα τ΄ άλλα"!!! Η υγεία πρόεδρε πάνω απ΄ όλα, αλλά ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΣΕ, αν θέλει να βάλει πάνω από αυτό που διοικεί την δουλειά του, πρέπει να δηλώνει παραίτηση γιατί κανείς δεν τον όρισε με το ζόρι στην θέση αυτή. Τα σωματεία είναι στην χειρότερή τους κατάσταση κι πρέπει να κλείσουν ΤΩΡΑ κάποια θέματα.

- Αγαπητέ Κώστα, μην με παρεξηγήσεις, αλλά έχω απορίες. Μεγάλωσα βλέπεις και είμαι παράξενος μπάρμπας. Ο πρόεδρος έβαλε σε αναστολή την ΕΠΣΕ και δεν πληρώνει έξοδα για προσωπικό κλπ. Τα σωματεία να μην πληρώσουν προπονητές και ποδοσφαιριστές; Ποιος θα ενδιαφερθεί γι΄ αυτά. Θα τους πληρώσει το κράτος; Ο πρόεδρος ξέρει πως δεν θ΄ αρχίσουν εύκολα τα πρωταθλήματα και σε καμία περίπτωση τον Δεκέμβριο. Ας μας πει καθαρά τις προτάσεις του για να επιβιώσουν τα σωματεία.

- Όταν διοικείς έχεις υποχρέωση να περνάς στην πράξη και όχι να μένεις στα λόγια ή παθητικά να περιμένεις τις αποφάσεις της ΕΠΟ της πολιτείας και άλλων.  Το θέμα της ΕΠΣΕ δεν είναι οι εκλογές της ΕΠΟ, αλλά ο δικός της λόγος ύπαρξης. 

- Αγαπητέ Κώστα, κάνεις την δουλειά σου και καλά κάνεις, αλλά όταν θέλουμε να υπηρετούμε την ενημέρωση, θα πρέπει να σπάμε και αυγά. Δεν περιμένουμε απαντήσεις από τον κύριο Ρέτσα, αλλά περιμένουμε από σένα και το γράφουμε φιλικά, να πάρεις θέση και  να πεις αν πρέπει τα σωματεία να στηριχθούν ή όχι και με ποιον τρόπο. Πρέπει ή όχι η ΕΠΣΕ να πάρει εδώ και τώρα αποφάσεις; Είσαι ικανοποιημένος και συμφωνείς με το ότι η ΕΠΣΕ εισέπραξε παράβολα συμμετοχών σε πρωταθλήματα και κύπελλο, ακόμη και από συμμετοχή των ομάδων υποδομών; Είσαι ικανοποιημένος και συμφωνείς με την είσπραξη για μεταγραφές, δελτία ποδοσφαιριστών, ταυτότητες και 3ετίες προπονητών, μερίδιο από τις διαιτησίες κλπ;
Κώστα, να επιστρέψει τουλάχιστον αυτά ή όχι;;;;;

- Έχεις την καλημέρα από τον "μπάρμπα Στέλιο" και την ευχή να έχεις την υγεία σου.