Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

...φαπούλες

 - Για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα, γιατί πραγματικά φοβηθήκαμε μετά τις δηλώσεις Παγώνη και Καθαροσπόρη  στο μικρόφωνο του "μεγάλου ραδιοφωνατζή"!!! Τι μας είπαν οι κύριοι; Τέλος χρόνου για την κυρία Βάκα. Τώρα θα την πάνε σπρώχνοντας!!! Τι να σπρώξετε κύριοι; Μπορείτε εσείς να σπρώξετε το θωρηκτό; Το γράφουμε αυτό γιατί όποιος έχει την δύναμη του κόσμου μαζί του, είναι ....πραγματικό θωρηκτό.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα είναι αυτή που επιτέλους πρέπει να πει ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ και να δώσει στην δημοσιότητα, όλες τις απευθείας αναθέσεις που κάνατε κύριε Παγώνη για 5 χρόνια και τα πάντα για την πολύχρονη θητεία του κυρίου Καθαροσπόρη. Η Βάκα έδειξε πολύ ανοχή και όχι εσεις. Εσεις είσθε ο αδύναμος κρίκος στα Δημοτικά Συμβούλια.

- Πιστέψατε πως θα σκύψει το κεφάλι και θα σας παρακαλάει για την ψήφο σας, αλλά δεν σας έκατσε. Ψάξτε λιγάκι δίπλα σας και θα διαπιστώσετε την αλήθεια. Μετρηθείτε λίγο και θα δείτε. Ήσασταν 13 κύριε Παγώνη και γίνατε επίσημα 11 και ανεπίσημα 9. Ήσασταν 11 κύριε Καθαροσπόρη και γίνατε επίσημα 9 και ανεπίσημα 7!! Η κυρία Βάκα είχε 15 εκλεγμένους και ουσιαστικά είναι 23 και παραπάνω αν χρειασθεί!!!! Σιγά λοιπόν να μην τρομάξει με τα όσα λέτε.

- Στις επόμενες εκλογές κύριοι θα είσθε για παξιμαδάκι και τσάι στα ΚΑΠΗ, αλλά έχετε μάθει αλλιώς και θέλετε να είσθε έστω και τελευταίοι, αρκεί να έχετε λόγο. Σας πήρε το ποτάμι, σας πήρε ο ποταμός και απλά δεν σας αφήνει ο εγωϊσμός σας να το παραδεχτείτε.

- Για να μας πείτε ποιος ήταν ο κύριος προμηθευτής του Δήμου και με ποιες διαδικασίες; Για πείτε μας ποιοι ήταν οι εργολάβοι που έπαιρναν τα έργα; Για πείτε μας αν κάνατε με ουσιαστικά απ΄ ευθείας ανάθεση έργο 500.000 ευρώ για να διώξετε τα νερά από "την λίμνη" στο Δοκό και τώρα ζητάτε διαδικασίες και διαγωνισμούς, για τις καταστροφές  στο Μπούρτζι, στο Λευκαντί και αλλού!!

- Θέλετε απλά να μην γίνουν τα έργα, για να έχετε να λέτε και για να τα πάρει ο κόσμος στο κρανίο. Η Δημοτική Αρχή δείχνει τον σεβασμό της στον κόσμο και δεν περιμένει τίποτα. Προχωράει σε αποκαταστάσεις και όποιος πιστεύει πως παρανομεί, πάει εκεί που πρέπει και δεν κάνει χαβαλέ ή δήθεν αντιπολίτευση στον κολλητό σας. Στο κάτω κάτω δίπλα σας ήταν και προεκλογικά και είδατε τ΄ αποτελέσματα.