Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

- Συγνώμη κυρία μου, αλλά να γράφουμε και να λέμε αλήθειες. Οι δημότες αποφάσισαν και η παράταξη της κυρίας Βάκα κέρδισε τις εκλογές, έχοντας στο ψηφοδέλτιο και την κυρία Ελένη Αϊδίνη την οποία και όρισε  πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ. Οι δημότες δεν πίστεψαν και έστειλαν στην 3η θέση την παράταξη του κυρίου Καθαροσπόρη ο οποίος είχε στο ψηφοδέλτιο την κυρία Ζλακώνη η οποία ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και όλοι γνωρίζουμε πως κανένα ενδιαφέρον δεν είχε για το.... ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

- Από την ημέρα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, άρχισαν έργα σε όλα τα γήπεδα και γενικότερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Αμφιβάλλει κανείς; Πως ήταν τα γήπεδα όταν πρόεδρος ήταν η κυρία Ζλακώνη και πως είναι σήμερα που πρόεδρος είναι η κυρία Αϊδίνη.

- Μιλούν για παράνομη απόφαση της κυρίας Αϊδίνη, στο θέμα κάποιων εργαζομένων οι οποίοι μέσα στην πανδημία και όλα τ΄ άλλα, βρέθηκαν χωρίς αντικείμενο εργασίας και τους ανατέθηκαν άλλα καθήκοντα. Καμία παρανομία δεν υπάρχει και φυσικά η απόφαση στηρίχθηκε σε νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

- Γιαα να καταλάβετε πως κάποιοι που έχασαν την εξουσία θέλουν "να χτυπήσουν" την κυρία Αϊδίνη, ξεχνούν πως στον ΔΟΑΠΠΕΧ δεν υπάρχουν μόνο οι αιρετοί αλλά υπάρχει και διευθυντής, ο οποίος δεν είναι της κυρίας Αϊδίνη, αλλά ήταν και με την κυρία Ζλακώνη και θα είναι και  στην συνέχεια. Τι λέει λοιπόν ο διευθυντής κύριος Φώτης Γκούνης; Τον ρώτησαν τα παπαγαλάκια ή η κυρία Ζλακώνη; Παρανόμησε ή κάλυψε παρανομία ο κ. Γκούνης;

- Λοιπόν η κυρία Αϊδίνη θα κριθεί για το έργο της και μάλιστα αυστηρά, όπως κρίθηκε και η κυρία Ζλακώνη και ευχόμαστε να μην έχει την ίδια τύχη. Η κυρία Αϊδίνη δεν είναι του ΕΓΩ και δεν θέλει να εκδικηθεί κανέναν, ούτε και να μηδενίσει το έργο κανενός. Αυτή είναι η διαφορά.