Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Η Χρύσα Γεραμάνη δεν είναι ανάμεσά μας, δεν θα υποδεχθεί ξανά στα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν θα είναι κοντά στην αγαπημένη της οικογένεια. Καλό κουράγιο στον Σάκη τον σύζυγό της, αλλά και στα τρία τους παιδιά. Να είναι καλά και να την θυμούνται πάντα. Η Χρύσα ήταν ξεχωριστή, έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους, ήξερε τα πάντα για το..... ποδόσφαιρο, αλλά είχε κι αυτούς που προσπαθούσαν να την μειώσουν, γιατί είχαν μάθει να τους λένε όλοι ΝΑΙ και η Χρύσα δεν έσκυβε το κεφάλι.

- Τώρα μπορεί να λένε συλλυπητήρια και να γράφουν καλά λόγια για την Χρύσα, αλλά είναι ψεύτικα και υποκριτικά. Έκλαιγε όταν είχε αυτή την αντιμετώπιση. Έκλαιγε όταν την πίεζαν γιατί δεν πίστευαν πως είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν κάποιοι και κάποια στιγμή, θα τιμωρηθούν από τον Θεό για την συμπεριφορά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που από χθες την σκεπάζει και καλό Παράδεισο.

- Τι έγινε τελικά εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Κατηγορούσαν τον δήμαρχο Ψαθά για κακή συμπεριφορά απέναντι στην κυρία Γκόγκου επειδή της είπε πως χάνει την γυναικεία υπόσταση με την συμπεριφορά της;;; Αλήθεια τι θα λέγανε, αν άκουγαν την κυρία Γκόγκου σε συνεδρίαση του ΔΣ να υποτιμά μια άλλη γυναίκα, η οποία πάντως έχει μια ιστορία την οποία δεν την αμφισβητεί κανείς και η οποία δεν πάει για φωτογραφίες στα βουνά;;;;

- Γιατί άραγε δεν αντέδρασε κανείς; Κυρία Γκόγκου εμείς σας το δηλώσαμε. Αν δεν αλλάξετε τακτική, τότε δεν υπάρχει λόγος να είσθε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ΕΓΩ σας υποτιμά τους ανθρώπους που ήταν στο ψηφοδέλτιό σας και οι οποίοι να είσθε σίγουροι πως δεν θα σας θέλουν για υποψήφια δήμαρχο την επόμενη φορά.

- Ο κ. Βασίλης Ηλιάδης, ο γιατρός με δύο φωτογραφίες και πέντε φράσεις τα είπε όλα και για τις ανεμογεννήτριες και για τον κορονοϊό και όλοι συμφώνησαν μαζί του. Μ΄ εσάς δεν συμφώνησε κανείς. Γιατί άραγε;

- Ο κ. Ηλιάδης είπε κάτι πολύ δυνατό. "Έτσι όπως πάμε, βλέπω τον Κανάκη (ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ) να μας βγάζει στην εκπομπή και να κανει τρελά νούμερα!!! Γιατρέ, άρχισε να μοιράζεις υπόθετα!!!!