Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε συγγενείς και φίλους, είναι το να τους πείσουμε να κάνουν το εμβόλιο αν δεν το έχουν κάνει και φυσικά να φοράμε την μάσκα μας. Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι να μην χτυπηθούμε από τον κορονοϊό ή αν έρθει να έχουμε κάνει το .....εμβόλιο, ώστε να έχουμε αντιστάσεις και να μην μας πάρει μαζί του φεύγοντας.

- Πάλι αναβολή πήραμε; Αυτή την φορά δεν ήταν αιτία ο κορονοϊός, αλλά το ότι ο δικηγόρος δίκαζε άλλη υπόθεση σε διπλανή αίθουσα!!! Συμβαίνουν κι αυτά, αλλά όποιος δεν έχει να φοβηθεί κάτι, εύκολα αλλάζει την σειρά και πάει την μία δίκη λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα, αν ......
Τέλος πάντων... Η Ελένη Μιντζιφίρη έβαλε στο εδώλιο τον ραδιοφωνατζή, για συκοφαντία και δεν ξέρουμε τι άλλο. 

- Μάρτυρας θα είναι και ο κ. Παγώνης, ο οποίος είχε πάει στα δικαστήρια την Μιντζιφίρη, η οποία και αθωώθηκε πανηγυρικά;;;;; Τους γλεντάει η Ελένη Μιντζιφίρη ή μας φαίνεται;
Οι συκοφαντίες του ραδιοφωνατζή, τον βάζουν σε δύσκολη θέση, αφού υπάρχει και η αθωωτική απόφαση για Μιντζιφίρη. Λοιπόν η δίκη ορίσθηκε για τις 20 ΜΑΪΟΥ 2022 παραμονή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης!!!!!!

- Εμείς πρόεδρο θα τον λέμε τον κ. Γιάννη Λάμπρου γιατί αυτό μας έχει μείνει από τότε που ήταν πρόεδρος στον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ και μας αρέσει περισσότερο. Σημειώστε παρακαλώ πως πήγε και στη Μάλτα μαζί με τον Τοκπασίδη και τον Καλίτσα, μετά από πρόσκληση της εκεί Αναπτυξιακής προς την Αναπτυξιακή της Εύβοιας. Πρόεδρε κουραστικό το ταξίδι αλλά τώρα έχουμε μια ακόμη εμπειρία σχετικά με το ποδόσφαιρο.

- Είναι όμως δυνατόν να είναι μαζί σας ο κ. Καλίτσας και να μην ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες ή κάποια ανταπόκριση; Ελπίζουμε να ήσασταν φρόνιμοι εκεί!!!!

- Έχετε δίκιο κάποιοι. Είδηση δεν είναι το να πέσει μια πόρτα μιας σχολικής αίθουσας, αλλά θα γίνει είδηση όταν θα πέσει πάνω στο κεφάλι ενός παιδιού ή ενός εκπαιδευτικού!!! Αλήθεια τι κάνουμε όταν πέφτει μια πόρτα; Η λογική λέει πως πάει αμέσως ο ειδικός και την επαναφέρει στην θέση της. Εδώ μάλλον δεν επικράτησε η λογική και έτσι αφήσαμε την πόρτα πεσμένη και πήγαμε τα παιδιά σε άλλη αίθουσα!!!