Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - "Κανείς δεν είναι κανενός", λέει το λαϊκό άσμα αλλά μάλλον κάνει λάθος, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αγαπούν την καρέκλα, όσο τίποτα άλλα. Μην πάει το μυαλό σας σε έναν, αφού υπάρχουν κι άλλοι, οι οποίοι δείχνουν μεγάλη έως και περίεργη ανοχή, μόνο και μόνο για να μην....μείνουν εκτός συστήματος!!!!!

- Ματσάρα αύριο στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ, αλλά στην σκιά της ανακοίνωσης της ΕΠΣΕ η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, καλεί τους παράγοντες της ομάδας, να να φύγουν από το ποδόσφαιρο!!!!!! Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά στον αγώνα με την ΕΡΕΤΡΙΑ.

- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΔΡΟΣΙΑ σήμερα στο Στάδιο Χαλκίδας. Ο Γιώργος Λάμπρου επιστρέφει στο Στάδιο αλλά ως αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μία κακή εμφάνιση και ήττα από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο Αλιβέρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Λάμπρου από νίκη επί του Ελλήσποντου μέσα στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ. Απουσίες θα έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν θα δουν τον αγώνα φίλαθλοι και έτσι όπως κι αν παίξουν δεν θα τους δει κανείς!!!!

- ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ σήμερα στην Μακρυκάπα και ελπίζουμε την ώρα του αγώνα να μην έχει πολλά μποφόρ, γιατί αν έχει, μπορεί να πάρει και να σηκώσει κάποιον. Διαιτητής ο κ. Ντούρας, με βοηθούς τους κυρίους Δάλλα και Κελεπούρη.

- ΝΗΛΕΑΣ - ΣΚΥΡΟΣ σήμερα και οι γηπεδούχοι αν χάσουν τότε θ΄ αρχίσουν να κινδυνεύουν σοβαρά και από την ΣΚΥΡΟ, η οποία έχει αγώνα λιγότερο. Ντέρμπι το χαρακτήρισε και η Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία όρισε τους Φώτη, Ιωάννου και Σέρρα να το διευθύνουν.

- Στον αγώνα ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγ.  Νικολάου ΔΥΣΤΟΣ τον διαιτητή και τον Β΄ βοηθό θα τον ορίσει η ΕΟΔ/ΕΠΟ, ενώ η Ε.Δ. /ΕΠΣΕ όρισε μόνο τον Α΄ Βοηθό τον κύριο Άγγελο Παππά. Πλάκα θα έχει να μας στείλει η ΕΠΟ ξένους διαιτητές!!!!!