Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

...φαπούλες

 - Καλοδεχούμενη η κριτική, ακόμη και η κακοπροαίρετη, καλοδεχούμενες και οι μηνύσεις από τον οποιονδήποτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και δεν θα μας φοβίσουν. Δεν έχουμε δημοκρατία, όταν κουμάντο κάνει ή θέλει να κάνει το 10%. Δεν έχουμε Δημοκρατία, όταν ένας αυτοδιοικητικός ο οποίος πάτωσε στις εκλογές, θέλει να επιβάλλει το πρόγραμμα της δικής του παράταξης, το οποίο όμως δεν ενέκρινε ο λαός. Τα κόμματα της όποιας αντιπολίτευσης πρέπει.... να ελέγχουν την όποια διοίκηση και όχι να πιέζουν για να μπούνε στην διοίκηση.

- Είχα λοιπόν μια καλή πρόταση να αναλάβω καθήκοντα γενικού αρχηγού μιας ομάδας και την έχασα κι αυτή. Την έχασα γιατί ο Γιώργος που λέγαμε είπε στον προπονητή της ομάδας και το είπε και σε μένα δηλαδή, να μην δεσμευτώ με ομάδα, γιατί θα με χρειασθεί για τα πολιτιστικά!!!!!

- Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος. Δεν έβρισκε να πει κάτι άλλο. Τι σχέση μπρεί να έχω εγώ με τα πολιτιστικά;;; Μετά από λίγη ώρα όμως, έμαθα γιατί είπε όχι.

- Φαντάσου τι θα γίνει είπε, να είσαι εσύ γενικός αρχηγός, να είσαι στον πάγκο της ομάδας και να τύχει να είναι παρατηρητής ο Γιάννης με τον οποίο οι σχέσεις σας είναι σαν της γάτας με το ποντίκι!!!!!

- Φίλε Γιώργο τι σημασία έχει αυτό; Μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να εκτονωθώ και να ηρεμήσω μετά......