Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

...σφηνάκια

 - Ο κύριος Βασίλης Γουρνής μοιράζει πόνο, σ΄ αυτούς που τον συκοφαντούν καθημερινά, γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν τον αντιδήμαρχο έργων, να προχωράει μπροστά, να επικοινωνεί καθημερινά με τους πολίτες και να μην ασχολείται καθόλου με τους συκοφάντες.  Ο κύριος Γουρνής σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα στείλει λουλούδια σ΄ αυτούς που τον συκοφαντούν και δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να τους καλέσει να δούνε τα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, γιατί αυτή η δημοτική αρχή κάνει έργα, ενώ η προηγούμενη έκανε μόνο μελέτες και μοίραζε χρήματα σε μελετητές!!!! Ο κ. Γουρνής μπορεί να έχει οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, αλλά επειδή εδώ και πολλά χρόνια.... είναι κοντά στους δημότες, άφησε στο περιθώριο πολλούς από τους σημερινούς συκοφάντες του και αυτό πονάει....

- Υπάρχει περίπτωση κάποιος που ήταν υποψήφιος δήμαρχος, να είναι στις εκλογές του 2023 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σε ψηφοδέλτιο άλλου υποψηφίου;. Λένε πως θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο οι κύριοι Παγώνης, Καθαροσπόρης, Καλαθέρης, με υποψήφιο δήμαρχο κοινής αποδοχής!!!!!

- Κι άλλος ενδιαφερόμενος....
Πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής, φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Γνωρίζει καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο σε επίπεδο Εύβοιας , αλλά και σε πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο για να μην γράψουμε και σε παγκόσμιο!!!