Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Στο θέμα των προπονητών ποδοσφαίρου της Εύβοιας η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Τα έχουμε δει όλα ή θα δούμε και χειρότερα;;;;
Ο μπάρμπα Στέλιος φταίει για όσα συμβαίνουν;
Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε μια συνεργασία Ακριτίδη - Σταματίου στο Καλοχώρι/Παντείχι και χθες ο κ. Σταματίου ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής της Προποντίδας!!
Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά γενικότερα με τους προπονητές και τους παράγοντες και γι΄ αυτό κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε και αλλαγή ....προπονητών!!
Εμάς πάντως μας κατηγορούν όταν γράφουμε πως δεν θα τα καταφέρει μια ομάδα με τον τάδε προπονητή, αλλά όταν αποδειχθεί πως είχαμε δίκιο, όλοι επιλέγουν την σιωπή.
Φυσικά δεν περιμέναμε να παραδεχθούν πως είχαμε δίκιο οι κύριοι Κουσκούτης και Κιαπέκος, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου. Η Προποντίδα βρήκε προπονητή και ο Κιαπέκος θα βρει ομάδα. Κανείς δεν θα χαθεί και ιδιαίτερα ο κ. Κιαπέκος ο οποίος έχει και 2 - 3 ανθρώπους οι οποίοι τον προτείνουν σε ομάδες.
Αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έρθει θα έχουμε αν όχι δύο, τουλάχιστον μία αλλαγή προπονητή, εκτός κι αν οι διοικούντες τους αφήσουν στην θέση τους μέχρι τα Χριστούγεννα.