Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

....η άποψή μας

 - Η ΕΠΣ Εύβοιας έχει ΔΣ το οποίο εκλέχθηκε το 2019. Το μόνο που από τότε έχει αλλάξει, είναι το ότι δεν είναι στο ΔΣ ο εκλεγμένος κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μετά την στάση και συμπεριφορά του "φίλου του" κυρίου Γιάννη Ρέτσα.
Μέχρι την εποχή που πρόεδρος ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου, το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο ήταν σε συνεχή άνοδο, όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά επειδή το έλεγαν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ και μέσα σ΄ αυτούς ο κ. Ρέτσας, ο οποίος ήταν αυτοκόλλητος με τον κ. Παπακωσταντίνου.
Αν έλεγε ψέματα τότε ο κ. Ρέτσας, ας το πει να το ξέρουμε όλοι, αλλά.... το έλεγαν και οι δημοσιογράφοι και οι προπονητές και οι παράγοντες.
Σήμερα τι ακριβώς συμβαίνει;
Πάει σε κάτι καλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο;
- Η βία έχει κατακτήσει την πρώτη θέση.
- Η διαιτητές δέχονται την μία επίθεση μετά την άλλη.
- Οι αναβολές των αγώνων είναι περισσότερες από τους αγώνες που διεξάγονται.
- Στο θέμα των προπονητών μπάχαλο.
- Στο θέμα της τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κανένας έλεγχος.
- Στο θέμα των πρωταθλημάτων υποδομής, άλλαξαν μέχρι και τις ηλικίες.
- Έχουμε Α΄ Κατηγορία με 14 ομάδες.
- Είχαμε αποχωρήσεις ομάδων και θα έχουμε κι άλλες, ενώ προσπαθούν με αλχημείες να τις κρατήσουν.
- Έτσι όπως το πάνε θα μείνουμε στην Γ΄ Εθνική με μία ομάδα και ο Θεός να βάλει το χέρι του, για να μην μείνουμε με καμία.
- Η μόνη επιτυχία είναι πως ο κ. Ρέτσας κατάφερε να επιβάλλει την σιωπή των ΜΜΕ και να μην κάνουν καν αναφορά στην κατάντια.

Η δική μας άποψη είναι αυτή και δεν θ΄ αλλάξει, αφού τα γεγονότα μας δικαιώνουν καθημερινά.
Κλείνοντας θα πρέπει να γράψουμε, πως εμείς δεν ήμασταν κολλητοί του Παπακωνσταντίνου, όσο τουλάχιστον ήταν ο κ. Ρέτσας. Τον εκτιμούσαμε και αυτό ήταν όλο. Αν θέλει ο κ. Ρέτσας ας βγει να πει το αντίθετο. Απλά εμείς δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε θέλουμε να γαντζωθούμε σε μια καρέκλα.
Ξέρει καλά ο κ. Ρέτσας πως τον στηρίξαμε πολύ και ίσως ήμασταν οι μόνοι, από τα ΜΜΕ. Αν το αμφισβητεί κι αυτό, τότε ας τον κρίνει ο Θεός, γιατί εμείς αδυνατούμε.