Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός συνεχίζει να μας βασανίζει, αλλά πιστεύουμε πως αν συνεχισθούν οι εμβολιασμοί τουλάχιστον με τον ρυθμό που πάνε σήμερα, το κακό θα σταματήσει εδώ και ο κορονοϊός θα καταλήξει να είναι μια απλή γρίπη. Οι ψεκασμένοι πάντως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να λένε τις ίδιες μπούρδες που λένε συνέχεια. Μην τους ακούτε.
Πιστεύουν πως με αυτά που λένε, προσφέρουν στον εαυτό τους και στο κοινωνικό σύνολο.  Να σημειώσουμε εδώ πως κατά την άποψή μας, στο κράτος προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες, αφού με το να μην κάνουν τα εμβόλια, φεύγουν χιλιάδες άνθρωποι από την ζωή και έτσι το κράτος θα γλυτώσει.... πολλά αφού θα δίνει λιγότερες συντάξεις, λιγότερα επιδόματα, λιγότερα για φάρμακα και νοσηλεία κλπ.

- Σας φαίνεται κουφό; Κι όμως δεν είναι. Έφυγαν από την ζωή περίπου 20.000 συνάνθρωποί μας. Αν ζούσανε θα κόστιζαν στο κράτος τουλάχιστον 20.000.000 ευρώ τον μήνα.  Να λοιπόν που οι ψεκασμένοι είναι αυτοί που βάζουν πλάτη στο κράτος και λειτουργούν ως παρακρατικοί!!!!

- Ας πάμε λοιπόν όλοι να εμβολιαστούμε, για να ησυχάσουμε μια ώρα νωρίτερα και να μην ακούμε τους μπουρδολόγους, αλλά τους σοβαρούς επιστήμονες. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς και τουλάχιστον προσπαθούν για το καλύτερο.

- Έχασε χθες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάνοντας το χειρότερό του παιχνίδι στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον προπονητή του, αλλά τουλάχιστον συνεχίζει την προσπάθεια και να ευχηθούμε  η συνέχεια να μην έχει εμφανίσεις σαν την χθεσινή.

- Ο ΠΑΟΚ αν και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού στο γήπεδο υπήρχαν λίγοι φίλαθλοι και αυτοί γιουχάριζαν τους πάντες, πήρε την νίκη και προκρίθηκε ως δεύτερος και έτσι θα συνεχίσει κι αυτός τους αγώνες του στην Ευρώπη.

- Σήμερα στην Χαλκίδα έχουμε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Μικροί και μεγάλοι, ας φροντίσουμε ώστε τουλάχιστον αυτές τις Άγιες μέρες να μην χάσουμε το χαμόγελό μας και το κυριότερο, να κάνουμε όλα τα παιδάκια να χαμογελάνε.