Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολα τα πράγματα με τον κορονοϊό, αλλά ο Αλέξης είναι περισσότερο επικίνδυνος για τον τόπο και επικινδυνότεροι κάποιοι οι οποίοι περιμένουν να τους βολέψει, αν ποτέ ξαναέρθει στην εξουσία. Έχουμε και στην Εύβοια τέτοιους και τους ξέρετε όλοι. Είναι κάποιοι γυρολόγοι της πολιτικής και οι περισσότεροι ήταν στο ΠΑΣΟΚ και την κάνανε κυρίως όταν ο Γιωργάκης επιχείρησε να το εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη. Δεν τα κατάφεραν τότε και κάνουν..... τώρα μια απέλπιδα προσπάθεια, πάλι με τον Γιωργάκη. Ούτε αυτή την φορά θα τα καταφέρουν, αλλά το προσπαθούν. Θα τους βρείτε στο fb, γιατί πιστεύουν πως από εκεί θα ξεγελάσουν τον κόσμο. 

- Είχαμε και συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων χθες και μπορούμε να γράψουμε πως είχε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Πάντως μέσα και από την συνεδρίαση αυτή φάνηκε καθαρά πως  η δημοτική αρχή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο να έχει το πάνω χέρι, αφού έχει τον απαιτούμενο αριθμό θετικών ψήφων, ενώ οι 3 από τις 5 παρατάξεις τις αντιπολίτευσης έχουν "χάσει" δημοτικούς συμβούλους.

- Ορίσθηκαν  χθες και οι διοικήσεις σε ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΟΠΠΑΧ χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις στις επιλογές προσώπων. Πάντως η κυρία Μιντζιφίρη ήταν αυτή που ψήφισε ΝΑΙ για πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Αϊδίνη, για πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ την κυρία Μεγάλου και ΟΧΙ σε όλους τους άλλους.

- Ο κ. Καλαθέρης πάντως και σ΄ αυτή την συνεδρίαση δήλωσε πως εκτιμά  τον αντιδήμαρχο έργων κ. Γουρνή, αλλά σχεδόν σε όλα τα θέματα που είχαν να κάνουν με έργα, είπε όχι, γιατί έβρισκε λάθη στις αιτήσεις των εργολάβων για παράταση!!!

- Κύριε Γουρνή, άν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;;; Κύριε Καλαθέρη και κάτι ακόμη. Λέγατε "ΕΓΩ" και το διορθώνατε με το "ΕΜΕΙΣ"!! Ποιοι εσείς δηλαδή; Είσθε ακόμη παράταξη; Εσείς δεν είπατε πως με τον κ. Σιόλια δεν έχετε ούτε καλημέρα;;;;

- Τελικά για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια δεν θα είναι στο ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ζλακώνη, ούτε ως αναπληρώτρια κάποιου. Στην αρχή ορίσθηκε από την παράταξη Καθαροσπόρη, αλλά στην συνέχεια αντικαταστάθηκε.