Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Χαλαρώστε λίγο, γιατί έτσι όπως πάμε με τον κορονοϊό, δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.
Είμαστε σε περίοδο Χριστουγέννων κι ευτυχώς ο Δήμος Χαλκιδέων με τον ΔΟΑΠΠΕΧ έκαναν καλή δουλειά και αισθανόμαστε γιορτινά και χαμογελάμε. Όμορφα στολισμένες όλες οι περιοχές και το λέμε εμείς που έχουμε και παράπονα, αφού το Λευκαντί η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου δεν το πρόσεξε όσο θα του άξιζε. Δεν πειράζει. Εμείς τον αντιδήμαρχο τον κ. Σέρρα τον αγαπάμε και απλά του εκφράζουμε το παράπονό μας, αφού αυτή την φορά δεν έκανε έχουμε ούτε τα δένδρα στολισμένα, ούτε μια φάτνη, ούτε ...ένα καραβάκι και θα παρακαλούσαμε να προσέξουν λίγο τις συνδέσεις με το ρεύμα στις κολώνες. Κάτι μας ενοχλεί και είναι και επικίνδυνο.

- Θέλουμε να συγχαρούμε την κυρία Αϊδίνη Ελένη η οποία συνεχίζει από την θέση της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ και να της ευχηθούμε να έχει την δύναμη για να προσφέρει τα καλύτερα στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, αλλά και στο Περιβάλλον. Μόνο τυχαία πάντως δεν είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει η δήμαρχος κυρία Βάκα στο πρόσωπο της κυρίας Αϊδίνη. 

- Κυρία Αϊδίνη, επειδή ο κορονοϊός είναι εδώ κι επειδή τον ΔΟΑΠΠΕΧ ανήκουν και τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων, θα ήταν φρόνιμο να δείτε το θέμα της παραχώρησης των γηπέδων σε ομάδες που δεν τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μπορεί αυτό να μην είναι στην δική σας ευθύνη και αρμοδιότητα, αλλά όταν πρόκειται να προστατέψουμε την υγεία των δημοτών, αξίζει τον κόπο να ελέγξουμε τα πάντα.

- Αντέδρασε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου στην ανακοίνωση της ΕΠΣΕ για την ομάδα της Σκεπαστής και ήταν αναμενόμενο, αφού κάποιοι συνεχίζουν να αντιδρούν με μίσος εναντίον φίλων του Παπακωνσταντίνου. Κύριοι ηρεμήστε. Ο Παπακωνσταντίνου είναι μακριά και δεν πρέπει να αντιδράτε έτσι. Έχει αποδειχθεί περίτρανα πως τα κάστρα πέφτουν "από μέσα" και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το ζήσουμε αυτό στην ΕΠΣΕ.

- Εμείς το γράφουμε από τώρα κι ας θυμώσει όποιος θέλει. Τα πράγματα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, πάνε κάθε μέρα και χειρότερα. Έχουμε γράψει πως στις εκλογές του 2023 μπορεί να εκλεγεί μια διοίκηση, αλλά δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο για να διοικήσουν.

- Και κάτι ακόμη. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως στο ΔΣ της ΕΠΣΕ υπάρχουν ανεύθυνοι άνθρωποι και χωρίς προσωπικότητα. Όποιος διαπιστώνει πως κάποιοι δεν διοικούν με σωφροσύνη και επιλέγουν ποιους θα "πυροβολήσουν" και ποιους θα αφήσουν στο απυρόβλητο, πρέπει να αντιδρά δημόσια και να μην γίνεται συνένοχος στις αδικίες. Η παραίτηση είναι η λύση και όχι το να κυκλοφορεί στην πιάτσα πως δεν θα παραιτηθείτε γιατί σας έχουν στο χέρι.