Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Βρισκόμαστε σε μια εποχή, στην οποία ακόμη και τα σίδερα λυγίζουν με μεγάλη ευκολία, αφού η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αφού λοιπόν λυγίζουν και τα σίδερα, γιατί να μην λυγίζουν οι άνθρωποι; Αυτό συμβαίνει με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες οι οποίοι δείχνουν σκληροί, αλλά τελικά δεν είναι. Το είδαμε τώρα με την αλλαγή προπονητή στην Προποντίδα. Δεν άντεξε η διοίκηση και απομάκρυνε τον κ. Κιαπέκο. Γιατί; Γιατί ....απλά η ομάδα δεν κέρδισε ούτε τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ, ούτε τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ, ούτε και τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ. 

- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ είχε σε 8 αγώνες, 8 χαμένους βαθμούς με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Είναι πολλοί οι χαμένοι βαθμοί για την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, η οποία θέλει το πρωτάθλημα και θέλει ν΄ ανέβει κατηγορία. Μπορεί όμως να τα καταφέρει η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ; Ναι λέμε εμείς και θα εξαρτηθεί από το ποιος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της και υπάρχουν καλοί προπονητές, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτοί θα επιλέξουν να πάνε στην ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ. Δύσκολα θα το κάνει κάποιος, αφού λίγοι αντέχουν να τους βρίζουν, παράγοντες και να τους λένε διάφορα την ώρα του αγώνα. 

- Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας κύριος Κουσκούτης, ίσως θα πρέπει να πείσει κάποιον φίλο του προπονητή, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο στόχο της, αρκεί να ηρεμήσει λίγο και ο ίδιος. Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ είναι το φαβορί, αν γίνει σωστή επιλογή προπονητή.

- Υπάρχει θέμα προπονητή και σε άλλη ομάδα και πιστεύουμε πως αυτή η αγωνιστική θα κρίνει αν θ΄ απομακρυνθεί ή όχι. Αν μετρήσουμε το πόσες αλλαγές προπονητών έχουν γίνει στις ομάδες, από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσουμε πως είναι πολλές, αλλά στην πρώτη θέση είναι η ΑΡΤΑΚΗ και δύσκολα θα χάσει αυτή την θέση, με πιθανότητα να τερματίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιόδου 2021 - 2022 με τουλάχιστον 5 προπονητές να έχουν περάσει από τον πάγκο της.