Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Δέχθηκα χθες ένα τηλεφώνημα από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος ήθελε "να με πειράξει" και αυτό ήταν φανερό. Άρχισα να κάνω κι εγώ χιούμορ μαζί του, αλλά είναι αλήθεια πως ο ίδιος είναι καλύτερος σ΄ αυτό και πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που σου λέει το λέει για να σε πειράξει ή το λέει στα σοβαρά. Τέλος πάντων θα σας μεταφέρω μέρος του διαλόγου ....χωρίς ονόματα και διευθύνσεις!!!!!

- Παράγοντας: Θέλω μια χάρη. Θέλω να βοηθήσεις να φύγει ο τάδε προπονητής, από την ομάδα ......... και να πάει στην ομάδα ........ και στην πρώτη του ομάδα να πάει ο τάδε ο οποίος έμεινε χωρίς ομάδα και θέλω να τον αποκαταστήσω.

- Εγώ: Έχω αντιπρόταση. Να βοηθήσουμε να πάει στην  ..........!!!

-Παράγοντας: Ούτε να τον βλέπουν δεν θέλουν εκεί. Τον θεωρούν γκαντέμη, γιατί πήγε να τους δει σ΄ έναν αγώνα και πήγε περίπου στο 75΄ κι ενώ η ομάδα κέρδιζε, την ισοφάρισε ο αντίπαλος στο 90!!!!!

Εγώ: Να περιμένουμε να τον στείλουμε στην ομάδα του ........, γιατί θ΄ αλλάξει προπονητή.

Παράγοντας: Δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί όσες φορές ήταν αντίπαλος με αυτή την ομάδα, ήταν το κόκκινο πανί για φιλάθλους και παράγοντες.

- Η κουβέντα μας δεν οδηγούσε πουθενά και έτσι καταλήξαμε στο πουθενά. Κλείνοντας πάντως το τηλέφωνο, είπα στον παράγοντα πως ίσως πρέπει να περιμένει ο προπονητής  και να αναλάβει την ομάδα την οποία "αγαπάει" πολύ και θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο της!!!!!  Έχει πάντως κοντά του τουλάχιστον 3 μανατζερ οι οποίοι κάπου θα τον βολέψουν.