Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

«Φωτίστηκε» ο δρόμος για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Χαλκιδέων

Με γιορτινή διάθεση και πλήθος κόσμου, φωταγωγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, τα θαλασσινά δέντρα στον πορθμό του Ευρίπου και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, «φωτίζοντας» τον δρόμο για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.
Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και καλώντας τους να συμμετέχουν, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, στις 25 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
«Τις φετινές εκδηλώσεις θα ήθελα να τις αφιερώσω σε όλους τους συντοπίτες μας που δεν θα μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν από κοντά, είτε γιατί νοσούν, είτε γιατί βρίσκονται σε περιορισμό λόγω της... πανδημίας του κορoνοϊού, και τους εύχομαι να βγουν γεροί και δυνατοί από τη μάχη τους με την ασθένεια.
Με την ελπίδα και τις πιο θερμές ευχές για υγεία, γαλήνη και αγάπη σε κάθε σπιτικό, ας ανάψουμε τα φώτα και ας ανοίξουμε τα μάτια, το μυαλό και πάνω από όλα την καρδιά μας σε ότι θετικό υπάρχει γύρω μας, επιδιώκοντας να έρθουν καλύτερες μέρες.», ανέφερε η Δήμαρχος Χαλκιδέων και συνέχισε ευχαριστώντας την Πρόεδρο Ελένη Αϊδίνη και τους υπαλλήλους του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Εργοταξίου, που εργάστηκαν με δημιουργικότητα και αυτοδιάθεση, για να μεταφέρουν σε όλο τον Δήμο το γιορτινό κλίμα, καθώς και τους Συλλόγους και τους Φορείς για τη στήριξή τους.
Τον εορταστικό μουσικό τόνο έδωσαν με τις μελωδίες τους η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, η χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής "ΓΕΦΥΡΕΣ" και οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού «Η ΑΝΟΙΞΗ», των Ιερών Ναών Αγίου Χριστοφόρου Βαθέος Αυλίδας και Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου «ΜΑΚΙΣΤΟΣ».