Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Δύσκολες μέρες και μάλλον θα γίνουν δυσκολότερες αφού τα κρούσματα κορονοιου ανέβηκαν αρκετά και στην Εύβοια. Δυστυχώς δεν βάζουμε μυαλό και κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Ο καθένας έχει και μια δικαιολογία και για την χρήση μάσκας και για το εμβόλιο. Ο Θεός να... βοηθήσει ώστε αυτό το κακο να σταματήσει, γιατί είναι κρίμα κι άδικο, να συζητάμε για το αν είναι σωστά τα μέτρα προστασίας την ώρα που καθημερινά χάνουμε πάνω από 100 συνανθρώπους μας.

- Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους αναγνώστες μας και γι'  αυτό πάντα γράφουμε δημόσια την αποψή μας. Δεν είχαμε και δεν θα εχουμε ποτέ σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορούμε να γράφουμε την αποψή μας για τους υποψηφίους για την θέση του προέδρου.

-Κατα την αποψή μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να εκλεγεί με μεγάλη διαφορά, αφού τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, δεν θα ήθελαν να έχουν πισωγυρισματα. Αποψή μας είναι πως ο Γιωργάκης θ' ακολουθήσει τον δρόμο που ακολούθησαν πολλοί"δικοί του" και θα βρεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ 

- Δεν γνωρίζουμε τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Λοβέρδος και οι άλλοι θα πρέπει να στηρίξουν δυναμικά τον Ανδρουλάκη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάρει την θέση που του αξίζει στην Βουλή, αλλά και στην κοινωνία.