Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Στο θέμα της επιλογής ποδοσφαιριστών για τις Μικτές ομάδες, οι δύο προπονητές κ.κ. Μαστραγγελής και Κοντογιάννης θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το ότι αυτά τα παιδιά παίζουν  σε κάποιες ομάδες και τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Η πρόσκληση για δοκιμές την Πέμπτη, δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες, αφού μετά την Τετάρτη όλοι οι προπονητές προσπαθούν να ετοιμάσουν την ομάδα τους για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου και ....θέλουν όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

- Δεν φταίνε οι ομάδες επειδή η ΕΠΣΕ άργησε να ξεκινήσει νωρίτερα το θέμα των Μικτών. Είναι τραγικό στις 15 Δεκεμβρίου η Μικτές Εύβοιας Κ15 και Κ17 να έχουν αγώνα στο Βόλο με τις αντίστοιχες Μικτές της Θεσσαλίας κι εμείς να είμαστε ακόμη στην προεπιλογή!!!!

- Να ευχηθούμε στις Μικτές και στους προπονητές καλή επιτυχία, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε την άποψή μας. Δύσκολα τα πράγματα, αφού ουσιαστικά οι προπονητές δεν θα έχουν τον χρόνο να δώσουν στα παιδιά, τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να παίξουν.

- Δεν ξέρουμε και αν κάποιες ομάδες δεν θα στείλουν ποδοσφαιριστές για τα δοκιμαστικά, αφού δεν θέλουν να τους ταλαιπωρήσουν. Αλήθεια είναι δυνατόν ο κ. Μαστραγγελής και ο κ. Κοντογιάννης να μην ξέρουν ποιους ποδοσφαιριστές θα καλέσουν; Θα κάνουν επιλογή μετά από ένα δίτερμα;;;; Κύριοι αυτό δείχνει προχειρότητα. Σε συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων έπρεπε να καλέσετε 30 παιδιά για την Κ15 και άλλα τόσα για την Κ17, να κάνετε 2 - 3 προπονήσεις και να προχωρήσετε στην τελική 20άδα για την κάθε ομάδα. Αν κάνουμε λάθος συγχωρήστε μας, αλλά είναι λάθος το να λέτε πως δεν θα αδικήσετε παιδιά, αφού θα τα επιλέξετε μέσα σε 1 ώρα!!!!!