Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

...φαπούλες

 - Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, εμείς ούτε βρίζουμε, ούτε συκοφαντούμε ανθρώπους. Γράφουμε την άποψή μας και ευχαρίστως δεχόμαστε την κριτική απ΄ όλους. Δεν φοβόμαστε να γράψουμε την άποψή μας και φυσικά δεν φοβόμαστε τις απειλές του στυλ "τώρα θα δεις-τώρα σε τσάκωσα-τώρα θα σου κάνω μήνυση κλπ". 
Αυτά τα κάνουν αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις και αυτοί που κάτι θέλουν ....να κρύψουν.

- Χαρακτηρίζεις βλάκες, ηλίθιους, τρωκτικά και μέλη εγκληματικής οργάνωσης πρόσωπα τα οποία διοικούν την Περιφέρεια ή δήμους, με την ψήφο των πολιτών, όταν δεν κάνουν αυτά που θέλεις εσύ και έχεις την απαίτηση να σε προσκυνήσουν.

- Έχουμε ένα ερώτημα για τις σχέσεις σου με τον κ. Τσαπουρνιώτη τον δήμαρχο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας. Τι είναι τελικά ο δήμαρχος; Είναι αυτά που έλεγες γι΄ αυτόν από την ώρα που ανέλαβε; Είναι αυτά που έλεγες μετά από κάποιους μήνες ή αυτά που λες αυτή την εποχή; Μήπως όλα αυτά είναι κωλοτούμπες; Τι έγινε τελικά; Θυμάσαι τι έλεγες για τα τσιμέντα που πουλούσε ο δήμαρχος;;;;

- Αγαπητέ κύριε ραδιοφωνατζή, αν βρεις μία δική μας βρισιά εναντίον σου, την ίδια μέρα βάζουμε τέρμα στην λειτουργία του apopsignomi. Αν θέλεις απλά να μας βρίζεις, συνέχισε. Εμείς δεν θα σου κάνουμε μήνυση, γιατί μπορούμε να απαντάμε με την αλήθεια και χωρίς ύβρεις. 

- Εμείς φοβόμαστε μόνο τον Θεό, αφού μόνο όταν αυτός αποφασίσει, θα μας κλείσει τα μάτια και το στόμα. Εσύ μάλλον ούτε αυτόν φοβάσαι και ευχόμαστε να σ΄ έχει καλά.