Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά κυρία Χονδρογιάννη

 - Να ευχηθούμε καλή χρονιά στην αντιδήμαρχο υγείας κυρία Σοφία Χονδρογιάννη και να γράψουμε κάποια πράγματα, γιατί δεν μας αρέσει να προσπαθούν κάποιοι να την εμφανίσουν ως την αντιδήμαρχο που έχει διαχωρίσει την θέση της και διαφωνεί με την παράταξη και την κυρία Βάκα.
Εμείς δεν πιστεύουμε πως συμβαίνει αυτό και πως απλά κάποιοι την χρησιμοποιούν για να περάσουν διάφορα μηνύματα.
Ποια είναι τα καθήκοντα της κυρίας ....Χονδρογιάννη;
Έχει τις εξής αρμοδιότητες:
1. Επικουρεί τη Δήμαρχο ως προϊσταμένη, κατά την έννοια του άρθρου 58, παρ.1 εδ δ΄ του ν. 3852/2010 για θέματα Υγείας και Πρόνοιας.
2. Ασκεί την εποπτεία των Προνοιακών και Υγειονομικών Υπηρεσιών.
3. Ασκεί την εποπτεία της Ασφάλειας και Υγιεινής των εργαζομένων.
4. Μεριμνά για την υλοποίηση Προγραμμάτων Δημόσιας Υγιεινής, Πρόληψης και Ενημέρωσης για θέματα υγείας.
5. Μεριμνά για τις εθελοντικές δράσεις στον Δήμο Χαλκιδέων.

Αλήθεια εμπόδισε κανείς την κυρία Χονδρογιάννη, στο να ασκεί τα καθήκοντά της;
Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έπρεπε να το καταγγείλει και να παραιτηθεί από την θέση αυτή.
Αν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της, γιατί αυτή η αρμοδιότητα δεν έχει υπαλλήλους ως γραμματείς ή κάτι άλλο, θα μπορούσε να μην την είχε αποδεχτεί. 
Ας διαβάσουν όλοι τις αρμοδιότητες που έχει και θα καταλάβουν πως ασκεί κάποια καθήκοντα  που έχουν να κάνουν με εποπτεία κάποιων υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας και επικουρεί την δήμαρχο.
Εμείς πιστεύουμε πως η κυρία Χονδρογιάννη ξέρει καλά τα καθήκοντά της και σ΄ αυτά θα περιορισθεί, άσχετα αν θέλει να περάσει στο άλλο επίπεδο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με το ψηφοδέλτιο υποψήφιου Περιφερειάρχη πρώην βουλευτή.
Αυτοί που θέλουν να την εμφανίσουν ως  την αντιδήμαρχο αντάρτη, μόνο κακό μπορούν να της κάνουν στην πορεία της στην αυτοδιοίκηση.