Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε και μην ξεχνάτε πως και σήμερα έχουμε αγώνες στίβου. Για δεύτερη και τελευταία μέρα λοιπόν θα συνεχισθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο. Και σήμερα θα έχουμε συμμετοχή αθλητών από την Εύβοια και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.
Η χθεσινή πρώτη μέρα των αγώνων δεν έφερε κάποιο μετάλλιο για τους αθλητές των συλλόγων της..... Εύβοιας και να ευχηθούμε σήμερα κάτι να πάρει και η Εύβοια.

- Θυμόσαστε που γράφαμε πως κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει στο στίβο, ώστε να μην έχουμε ανταγωνισμό μόνο μεταξύ των συλλόγων της Εύβοιας, αλλά και Πανελλαδικά; Για μια ακόμη φορά δικαιωθήκαμε και τίποτα δεν θ΄ αλλάξει, αν δεν αλλάξει η φιλοσοφία και η πρακτική των Συλλόγων. Δυστυχώς επικρατεί το ΟΛΑ ΚΑΛΑ αφού υπάρχουμε, αλλά θα πρέπει επιτέλους και οι ίδιοι οι προπονητές του στίβου, να βάλουν μπροστά τον εγωισμό τους και το φιλότιμο και να δούνε τι είναι αυτό που εμποδίζει τους όποιους αθλητές συνεχίζουν, να μην μπορούν να πετύχουν διακρίσεις.

- Εμείς θα γίνουμε πάλι κακοί και δεν θέλουμε ν΄ ακούσουμε δικαιολογίες από κανέναν. Κάτι φταίει. Κάποιοι φταίνε. Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Δίνουν μάχη οι προπονητές, για να έχουν χρόνο και χώρο στο στάδιο της Χαλκίδας και να προπονούν τους αθλητές. Απαιτούν και καλά κάνουν να έχουν τα μέσα και σωστές συνθήκες και επίσης καλά κάνουν. Αλήθεια γιατί όλα αυτά. Πολλοί οι αθλητές στο στάδιο, ελάχιστοι όμως με παρουσία σε πανελλήνιους και αυτοί χωρίς διακρίσεις στο Πανελλήνιο.

- Θα τελειώσουν και οι Πανελλήνιοι στις αρχές Ιουλίου και θα γράψουμε την άποψή μας, για την πορεία των συλλόγων, την πορεία των αθλητών και τους στόχους προπονητών και παραγόντων του στίβου.