Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

.....μικρά, μικρά

 -  Τελικά τι είναι αυτό που κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; Η αλήθεια βγήκε στο φως και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. Είναι κότες οι οποίες νόμιζαν πως ήταν γάτες ή ήθελαν να γίνουν γάτες, αλλά δεν τους βγήκε. Αυτό για όλους αυτούς που πίστευαν πως θα καταφέρουν να "χτυπήσουν" την δήμαρχο Έλενα Βάκα με το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών, αλλά δεν τους βγήκε, γιατί η δήμαρχος προχωράει με σχέδιο και πρόγραμμα και είχε μια άψογη.... συνεργασία και με τους άλλους δημάρχους της Εύβοιας.

- Ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς ήταν αυτός που δεν δίστασε να αντιδράσει όταν η  δήμαρχος δεχόταν επίθεση από κάποιους κυρίους και έτσι στήριξε το συμφέρον του Δήμου του αλλά και το συμφέρον της Εύβοιας.

- Φυσικά αυτό που πέτυχε η Εύβοια δεν άρεσε σε κάποιους οι οποίοι ήθελαν για τους γνωστούς λόγους να στηρίξουν τα συμφέροντα του ΦΟ.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας και έλεγαν πως οι δημότες θα πλήρωναν τριπλάσια την μεταφορά των σκουπιδιών. Τώρα τι θα πούνε αυτοί οι κύριοι και τα παπαγαλάκια τους;

- Ούτε ένα ευρώ παραπάνω δεν θα πληρώσουν οι δημότες και αυτό δεν θα το χαρακτηρίσουν επιτυχία των δημάρχων της Εύβοιας και ιδιαίτερα της κυρίας Βάκα την οποία είχαν στοχεύσει, αλλά θα ψάξουν για δικαιολογίες και ίσους κατηγορήσουν και την κυβέρνηση για παρέμβαση, αλλά και τον πρόεδρο του ΦΟ.ΔΣΑ και δήμαρχο Λαμιέων κύριο Καραϊσκο, πως έβαλε πλάτη!!!