Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

.......ΦΟ.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι Ανώνυμη Εταιρεία

 - Το πήρατε το μήνυμα εσείς οι τετραέξυπνοι που θέλατε να έχετε του χεριού σας τους δημάρχους της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών;
Μαζέψτε τώρα τα παπαγαλάκια που χρησιμοποιήσατε και τα οποία εκτέθηκαν, αφού τους δώσατε λάθος ενημέρωση/
Σήμερα λέγατε και έλεγαν και τα παπαγαλάκια σας πως θα είχαμε οριστική απόφαση για την μεταφορά των σκουπιδιών και για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Χαλκίδας.
Τι φαγώθηκε ο διευθυντής του ΦΟ.Δ.Σ.Α ο οποίος ήθελε,,, απόφαση για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Χαλκίδας;;;;
Τι φοβήθηκε αυτός ο κύριος.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα τοποθετήθηκε και είπε να μην παρθεί τέτοια απόφαση, γιατί μπορεί να χρειασθεί να συνεχιστεί η λειτουργία του για 2 - 3 μέρες. Να παρθεί είπε πρώτα η οριστική απόφαση για την μεταφορά και μετά για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ.
Ο κ. διευθυντής τράβηξε ένα ζόρι όταν δεν πάρθηκε απόφαση για κλείσιμο του ΧΥΤΑ και για να μην παραδεχθεί το λάθος του και αδιαφορώντας για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης είπε πως αυτός θα ενημερώσει ιδιώτες δήμους και αρμοδίους πως ο ΧΥΤΑ κλείνει!!!!
Συγνώμη κύριε ποιος είσθε;
Θα αγνοήσετε την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης;;;
Για να το κλείνουμε το θέμα εδώ, η πολιτεία, η κυβέρνηση θα δώσει λύση.
Πάντως από μια ΑΕ όποιος μέτοχος θέλει αποχωρεί όποτε θέλει και ο δήμος Χαλκιδέων και οι άλλοι δήμοι της Εύβοιας μπορούν να το κάνουν όποτε γουστάρουν, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν.
Κύριε του ΦΟ.Δ.Σ.Α. αν είσθε τόσο βαρύς και ασήκωτος, ελάτε στον ΧΥΤΑ της Χαλκίδας, όταν θα θελήσετε να τον κλείσετε για να έχετε περισσότερα έσοδα για την ΑΕ.
Οι πολίτες της Χαλκίδας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν.