Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε, ας μάθουμε να λέμε αλήθειες και να μην παίζουμε τα παιχνιδάκια του ενός και του άλλου. Ο κύριος Αντώνης Αυλωνίτης πήρε μια πρωτοβουλία για να βρεθεί λύση στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για δύο λόγους. Όπως λέει ο ίδιος, έφαγε ψωμί από αυτή την ομάδα και την αγαπάει και επειδή επέλεξαν και το παιδί του τον Γιώργο να παίξει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ήθελε να ....δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για την ομάδα.

- Ας μην προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν ευθύνες στον Αυλωνίτη, γιατί αν χαλάσει το σενάριο με πρόεδρο τον Βασίλη Ταρνανά, αυτό θα χαλάσει μόνο αν ο εκπρόσωπος του χορηγού, ο κ. Παλαιολόγος δεν μετέφερε την αλήθεια για την θέση του κυρίου Καραμάνου.

- Η ομάδα για να ξεκινήσει, θέλει τουλάχιστον 70.000 ευρώ στο ταμείο της και όχι λόγια του αέρα. Ο κ. Ταρνανάς δεν μένει στα λόγια, αλλά δεν θέλει να μείνει και μόνος του και να πληρώσει στο τέλος τα πάντα.

- Ο κ. Παλαιολόγος οφείλει σήμερα να ξεκαθαρίσει την θέση του και την θέση του χορηγού και να μην αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού και χωρίς περιθώρια για να γίνει κάτι.