Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

.......μικρά. μικρά

 - Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λέει ο λαός και αυτό πρέπει να το φροντίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου, αλλά και οι επαγγελματίες στο Λευκαντί, ώστε ν΄ αναβαθμισθεί περισσότερο η περιοχή. Η φυσική ομορφιά υπάρχει, η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει και έχει ολοκληρώσει σχεδόν την ασφαλτόστρωση των δρόμων, έχει φροντίσει ώστε η παραλία να έχει τα απαραίτητα, από ντουζ, αποδυτήρια και το κυριότερο η παραλία από την Ξηρόπολη μέχρι και μετά το "Ακρογιάλι" να είναι πεντακάθαρη και χωρίς σκουπίδια, από.... τις 06:00 το πρωί, όπως και όλοι οι δρόμοι κάθετοι και παράλληλοι.

- Είναι απίστευτο και δεν το έχουμε ξαναδεί. Καθημερινά υπάρχουν υπάλληλοι του Δήμου στο Λευκαντί και προσφέρουν καλές υπηρεσίες, αλλά καθημερινά βλέπουμε να περνά και ο υπεύθυνος υπάλληλος κύριος Ζαχαριάς Τριαντάφυλλος, αλλά και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίων κύριος Δημήτρης Σέρρας, οι οποίοι μετά από πολλές συζητήσεις και προσπάθειες για συνεργασία με τους επαγγελματίες στο Λευκαντί, κατάφεραν να τους πείσουν ώστε να είναι συνεργάσιμοι σε ποσοστό 98% και να μην δημιουργούν προβλήματα, γιατί στο τέλος οι ίδιοι θα βγούνε χαμένοι.
Υπάρχει κι αυτό το 2% το οποίο δεν λέει να συμμορφωθεί, αλλά που θα πάει θα καταλάβουν κι αυτοί ποιο είναι το συμφέρον τους.

- Κύριοι εσείς του 2% θα πρέπει να καταλάβετε πως τα καλαθάκια που είναι στην παραλία και οι τσιμεντένιοι κάδοι, δεν είναι εκεί για να ρίχνετε τα σκουπίδια του μαγαζιού σας, αλλά για τους λουόμενους και αυτούς που κάνουν την βόλτα τους στην παραλία. Τα σκουπίδια, τα μπουκάλια και όλα τ΄ άλλα που αφήνουν οι πελάτες σας, θα πρέπει να τα βάζετε σε δικές σας σακούλες και να τα πηγαίνετε στους μεγάλους κάδους απορριμμάτων που υπάρχουν κοντά στα μαγαζιά σας.

- Αυτό το 2% κάνει και κάτι άλλο τραγικό. Μαζεύουν τα φύκια μαζί με άμμο και τα ρίχνουν όλα στις σακούλες των τσιμεντένιων κάδων. Αλήθεια πως θα βγάλουν οι εργάτες καθαριότητας αυτές τις σακούλες;;; Πως θα μπορέσει μια γυναίκα να σηκώσει όλο αυτό το βάρος; Τα περισσότερα μαγαζιά φροντίζουν τα πάντα και μάλιστα περισσότερο απ΄ όσο πρέπει, αλλά υπάρχουν και αυτοί του 2% οι οποίοι προφανώς το έχουν δει εξουσία.

- Προσέξτε κύριοι. Μπορεί να έχετε καλές σχέσεις με ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής, αλλά για να συνεχιστεί αυτό θα πρέπει να σεβαστείτε τους κανόνες.  Υπάρχουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι αυτοί που τραβάνε το κουπί και στους οποίους πρέπει να δείξουμε πως είμαστε μαζί και συνεργάσιμοι και όχι αφεντικά τους.