Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

.....φαπούλες

 - Δεν θα γράφουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια για την κυρία υποψήφια βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Όσες φωτογραφίες κι αν ανεβάσει στα ιντερνέτια, βουλευτής Εύβοιας δεν θα γίνει ποτέ, γιατί εδώ στην Εύβοια τα φρου - φρου και τις φωτογραφίες δεν τα ψηφίζει κανείς και για κανέναν λόγο. Ήρθε λέει ο Γεραπετρίτης και πήγε μαζί του στην συνάντηση με τον Φάνη, για να.... δείξει πως το Μαξίμου την στηρίζει!!!!

- Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι. Η κυρία πρέπει να ξέρει πως το Μαξίμου και ιδιαίτερα ο Γεραπετρίτης δεν μπορούν να επηρεάσουν κανέναν ψηφοφόρο. Μπορούν να επηρεάσουν κάποιους οι οποίοι το παίζουν κομματάρχες, αλλά δεν είναι. Μια παρέα φίλων και συγγενών επηρεάζουν και αυτοί όλοι μαζί δεν φτάνουν για να εκλέξουν βουλευτή.

- Εμείς το μόνο που ευχόμαστε, είναι το να μην πληρώσει το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όλη αυτή την ιστορία, γιατί πολύ φοβόμαστε πως αυτό θα γίνει και θα είναι άδικο. Η κυρία καλά θα κάνει να καταλάβει πως πρέπει να σεβαστεί τα άτομα που θα είναι υποψήφια και να μην τρυπώνει ως γλάστρα παντού για τις φωτογραφίες και τις χειραψίες.