Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι έγινε πάλι; Γιατί φτάνουμε σε παρεξηγήσεις και θυμούς;
Είναι δυνατόν απλά να τους γράφεις την αλήθεια και να θυμώνουν; Δεν κατάλαβα γιατί τα παπαγαλάκια τους έχουν δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν για άλλους κι εμείς δεν πρέπει να γράφουμε για σας; Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ούτε τον στόχο πετύχατε, ούτε ήσασταν εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Αν είχατε πετύχει τον στόχο, θα μας δουλεύατε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα.... που έγινε ότι ακριβώς σας είπαμε και καταλήξατε όχι στην πρώτη (1η), αλλά στην τρίτη (3η) θέση, κάνετε τον ψόφιο κοριό.

- Τελικά ανακαλύψατε και την αιτία της αποτυχίας!!! Έφταιγαν οι προπονητές και τους αλλάζουμε. Οι άλλοι γενικώς οι μάγειροι, δεν έφταιξαν σε κάτι; Ούτε την δύναμη να αναλάβουν τις ευθύνες δεν έχουν και δεν τους ενόχλησε καθόλου που άλλαξαν αφεντικό.

- Δεν μας ενόχλησε η στάση σας, γιατί σας ξέρουμε καλά. Πέσατε στα πατώματα και πλέον αφήσατε στην άκρη τον εγωισμό σας και πλέον κουμάντο κάνουν άλλοι. μας ενόχλησε η στάση μόνο ενός και ελπίζουμε σύντομα να βρει τον τρόπο να κάνει διόρθωση, γιατί ξέρει πως μας αδικεί.