Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν έχω μάθει δημιουργώ αρνητικό κλίμα, αλλά δεν μπορώ να μην κρίνω αρνητικά τις μη αποφάσεις του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σε μια περίοδο κατά την οποία θα έπρεπε η ομάδα να είχε ήδη γεμίσει το ρόστερ της, να είχε προπονητή και να είχε ορίσει την ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας.
Τίποτα από αυτά δεν έγινε και χθες ανακοινώθηκε πως έμεινε ελεύθερος και ο Κολιόπουλος.
Δεν ξέρουμε αν ήταν το τελευταίο δελτίο ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά σίγουρα ήταν και ο τελευταίος που θα ήθελε να κλείσει την πόρτα.
Αλήθεια πιστεύει κανείς πως αν ήταν να αναλάβει διοίκηση ο κ. Ταρνανάς και οι επιχειρηματίες τα ....ονόματα των οποίων ακούστηκαν θα είχε φύγει και ο Κολιόπουλος;
Οι κύριοι Πικραμένος και Παλαιολόγος οι οποίοι ήταν παρόντες στην συγκέντρωση στου Αυλωνίτη, έχουν τεράστιες ευθύνες, γιατί με την σιωπή τους, οδηγούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκεί που κανείς δεν θέλει.
Κύριοι με την συμπεριφορά σας, βάζετε σε σκέψεις πολλούς και αυτό δεν θα βγει σε καλό ούτε για σας, αλλά ούτε και για την ομάδα.
Ξέρετε καλά και οι δύο τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα και δεν θα θέλατε να γράψουμε γι΄ αυτά. Δεν το κάνουμε γιατί δεν τα πιστεύουμε, αλλά αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, τότε θα δικαιώσετε αυτούς που τα διαδίδουν.
Να ξέρετε πάντως πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει μια ιστορία  την οποία κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σβήσει και πολύ περισσότερο δεν θα μπορέσουν να την σβήσουν, αυτοί που δεν συμμετείχαν ούτε καν με ένα γράμμα στην ιστορία του.