Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη για τον κύριο Ρέτσα, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος για να το κάνουμε. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν και απλά τώρα τελευταία επέλεξε την σιωπή, γιατί απλά δεν θέλει ν΄ αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν θα μπορέσει ν΄ απαντήσει ποτέ στα ερωτήματα που έχουμε βάλει, γιατί ξέρει πως γράψαμε αλήθειες.

- Ανέλαβε καμιά ευθύνη για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή στο γήπεδο Γυμνού; Εξήγησε το πως βρέθηκε η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να παρέχει κάλυψη σε ιδιώτες διοργανωτές οι οποίοι μάλιστα λειτουργούν ως αντίπαλοι των ....πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΟ και των ΕΠΣ; Υπάρχει άλλη ΕΠΣ στην Ελλάδα η οποία να είχε την αιγίδα τουρνουά ποδοσφαίρου ιδιωτών;;;;;

- Αλήθεια γιατί ο κύριος Ρέτσας δεν τίμησε με την παρουσία του τον μικρό και μεγάλο τελικό Κ14 "Καλοκαιρινός Νίκος"; Τι ήταν αυτό που τον κράτησε μακριά από τις απονομές; Ευτυχώς ήταν εκεί ο κύριος Τσεκούρας και έσωσε τα προσχήματα. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο κ. Ρέτσας δεν πήγε, γιατί εκεί θα ήταν ο δήμαρχος κ. Ψαθάς ο οποίος ήταν φίλος του μακαρίτη ή επειδή δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Καλοκαιρινό!!!!!