Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και οι περισσότεροι θα ξεκινήσετε για το 3ήμερο και ευχόμαστε να περάσετε καλά. Να προσέχετε γιατί και στις παραλίες έχουμε το έλα να δεις και ο κολλητός μας πλέον κορονοϊούλης δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους και τραγουδά Βασίλη Καρρά και την επιτυχία του, "δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ... θα μείνω"!!!

- Μείνε ρε φίλε αφού το γουστάρεις και όπως όλα δείχνουν σε γουστάρουμε κι εμείς αφού δεν προσέχουμε, ούτε φοράμε την μάσκα μας. Μείνε λοιπόν να δούμε που θα βγει όλο αυτό το πράγμα.

- Πήραν λέει κάποια μηχανήματα στην καθαριότητα τα οποία θα βοηθήσουν πολύ. Κυρία Βάκα είσθε σίγουρη πως και αυτά δεν είναι έργο Παγώνη;;; Και με την ευκαιρία να σας ρωτήσουμε και κάτι. Λέτε η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας να είναι έτοιμη το Καλοκαίρι του 2023;;; Το ρωτάμε γιατί βλέπουμε πως προχωράνε γρήγορα οι εργασίες....

- Πόσα εκατομμύρια κοστίζει τον μήνα η φύλαξη από αστυνομικούς κάποιων προσώπων;;; Είναι πολλά τα λεφτά λένε όλοι και αλήθεια, γιατί δεν αντιδρούν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών;;;; Μήπως επειδή το θέλουν κι αυτοί;

- Ποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι πιστεύουν πως θα πείσουν πολίτες για να σταυρώσουν κάποιον βουλευτή; Να προσέχουν με τις επιλογές τους γιατί μπορεί στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν, μπορεί να χάσουν σταυρούς οι ίδιοι.

- Εμείς ξέρουμε φανατικό Νεοδημοκράτη, ο οποίος στις Περιφερειακές ψηφίζει Φάνη δαγκωτό και δαγκωτό σταυρώνει τον Βαγγέλη και ο οποίος μας είπε: "Ελπίζω να μην πήρε λάθος δρόμο και να μην υπέκυψε σε πιέσεις. Αν το κάνει, τότε δεν θα χάσει μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους"!!!!!