Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

....φαπούλες

 - Ο καθένας μπορεί να λέει, να γράφει και να ασκεί κριτική στην δήμαρχο κυρία Βάκα, αλλά δεν μπορεί κανείς να συκοφαντεί και να βρίζει ή να λέει πως έχει χορηγούς εμπόρους ναρκωτικών και άλλα τέτοια κουφά. Είμαστε υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά σε καμία περίπτωση υπέρ τέτοιων χαρακτηρισμών, μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να εκδικηθούμε την δήμαρχο για λόγους.... που όλοι καταλαβαίνουμε.

- Όσοι έχουν σχέση με την ενημέρωση, πρέπει να γνωρίζουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις και να βάζουν δίπλα το "αυτό το είπε αυτός"!!! Κυρίες και κύριοι έχετε υποχρέωση να κάνετε την έρευνά σας την δημοσιογραφική κι αν υπάρχουν στοιχεία, τότε τα δίνουμε στην δημοσιότητα και καλούμε την δικαιοσύνη να παρέμβει.

- Αν αυτό δεν γίνει τότε η ευθύνες είναι μεγάλες και η δικαιοσύνη τιμωρεί. Η δήμαρχος κυρία Βάκα είναι μητέρα και σε καμία περίπτωση δεν προσπερνά τέτοιες καταγγελίες. Θα περιμένουμε την αντίδρασή της, γιατί πιστεύουμε στην ίδια και δεν θέλουμε να διαβάζουμε πως έχει χορηγούς εμπόρους ναρκωτικών.