Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα καλά κι όλα ωραία τελικά, αφού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δήλωσε κατηγορηματικά πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν απέκτησε δυνατή διοίκηση, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, αλλά δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξουν!!!!! Λένε πως ....θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις, οπότε μετά θα έχουμε και επίσημα σχόλια. Έτσι πάνε αυτά.

- Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα, αφού όπως λέει κι ο φίλος μας, είμαστε αδιάβαστοι!!!! Καλέ μας άνθρωπε, μακάρι να ήμασταν αδιάβαστοι και να μην σχολιάζαμε τίποτα, αφού όταν σχολιάζεις και γράφεις αλήθειες, γίνεσαι κακός και επειδή τους χαλάς τα σχέδια, αλλά και την εικόνα του ατσαλάκωτου που θέλουν να εμφανίσουν, δέχεσαι και την επίθεσή τους.

- Αν σε ρωτήσουμε φίλε, που χάθηκε ο άλλος πρόεδρος που συμπαθείς ιδιαίτερα, αν και ξέρεις δεν θα απαντήσεις για να μην γίνεις κακός!!! Τελικά εμείς καταφέρνουμε να γράφουμε αλήθειες και αυτές πονάνε και μας αρέσει!!!

- Κάναμε ένα τηλεφώνημα στον προπονητή κύριο Γιώργο Λάμπρου επειδή ξέρουμε πως αυτός ασχολείται και με την παραγωγή κρασιού, γιατί θέλαμε να προμηθευτούμε έναν τόνο ξύδι, αλλά μας την είπε: "Εγώ βάζω κρασί μας είπε και όχι ξύδι. Κάντε όμως ένα τηλεφώνημα στον Αντώνη Πριόνα, γιατί κι αυτός για κρασί πάει, αλλά του βγαίνει ξύδι"!!!!!

- Το ξύδι το θέλουμε γι΄ αυτούς που θυμώνουν και ενώ ξέρουν πως θυμώνουν άδικα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να λες εσύ ψέματα, για να κάνει αυτός την δουλειά του. Θα βρούμε καλό ξύδι και θα το μοιράσουμε σε ανθρώπους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού.