Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

....μικρά, μικρά

 -  Ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει και να ασκεί κριτική, αλλά συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα. Ο κ. Κώστας Πριόνας δεν είναι ούτε άσχετος, ούτε χθεσινός στον χώρο της διαιτησίας και είπε αυτά που είπε. Η ουσία αυτών που είπε είναι μία. Δυστυχώς η διαιτησία στην Εύβοια πήγε πολλά χρόνια πίσω και αυτό φαίνεται από το ότι δεν έχουμε διαιτητές πλέον.... στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

- Ο κ. Πριόνας μας είπε και για τα χρήματα που εισπράττει η ΕΠΣΕ για την διαιτησία και θα ήθελε να μάθει που πάνε αυτά τα χρήματα, αφού υπάρχουν για το θέμα και δικαστικές αποφάσεις!!! Απάντηση εμείς δεν περιμένουμε, αφού η ΕΠΣΕ επιμένει να λέει πως διοργανώνει τα καλύτερα πρωταθλήματα, πως έχει τους καλύτερους διαιτητές και πως φροντίζει για τα σωματεία!!!!

- Για το θέμα του παιδιού το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Γυμνού σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο η ΕΠΣΕ είχε υπό την αιγίδα της και όρισε και διαιτητές, ούτε κουβέντα. Κάνουν όλοι την πάπια. Εμείς δεν το ξεχνάμε και σύντομα θα κληθεί η ΕΠΣΕ να δώσει εξηγήσεις, αλλά και η Επιτροπή Διαιτησίας η οποία έδωσε τα ονόματα διαιτητών στους διοργανωτές και αυτοί επέλεξαν τους διαιτητές, οι οποίοι δεν έπαιζαν με τους κανονισμούς ποδοσφαίρου, αλλά έτσι όπως ήθελαν οι διοργανωτές!!!!

- Χάθηκε μια ζωή και όλοι κάνουν την πάπια, γιατί ξέρουν πως παρανόμησαν.