Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Να είμαστε και ολίγον σοβαροί, όταν θέλουμε να πούμε κάτι. Μας ρωτάει ο κύριος γιατί βγάλαμε από το κάδρο των ευθυνών τον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κ. Βασίλη Καρλατήρα. Να απαντήσουμε και σ΄ αυτό αλλά να μην ξεχνάμε πως ο κ. Καρλατήρας δεν συμμετείχε στην συνάντηση με τον κ. Ταρνανά και τους άλλους, οπότε δεν είναι αυτός ο οποίος θα ενημέρωνε τον κόσμο, για τις εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά δεν ήταν αυτός που έστω για μία φορά είπε πως μπορούσε να..... οδηγήσει τον ΑΟΧ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

- Έχει ευθύνες γενικώς; Ναι έχει. Έχει γιατί πίστεψε  σε κάποιους και τους έδωσε το τιμόνι, αφού όπως έλεγαν και κάποιοι Χαλκιδάρες, όποιος βάζει τα λεφτά, κάνει και κουμάντο. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να γράφουμε όλη την αλήθεια και όχι την μισή.

- Ο κύριος Καρλατήρας δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει τον εαυτό του σε περιπέτειες και την ομάδα σε μπελάδες. Δεν είχε κανέναν λόγο να βρεθεί ο ίδιος δίπλα δίπλα με αυτούς που πάντα κάνουν κακό στην ομάδα. Ο πρόεδρος έπρεπε  να κρατήσει την ομάδα εκεί που ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του βοηθούσαν να τα βγάζει πέρα και να μην την οδηγούσε εκεί που δεν υπήρχε η δυνατότητα να κρατηθεί. 

- Ο κ. Καρλατήρας δεν πρέπει να επιτρέψει να συνεχίζουν κάποιοι να παίζουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αγαπητέ πρόεδρε, φυσικά και έχεις ευθύνες, αφού η καρδιά της ομάδας ήσουν εσύ, ο Τοκπασίδης και ο Πέτρου και ήρθαν τα λεφτά να επιβάλλουν άλλους κανόνες και να βγάλουν από την πρίζα το μηχάνημα που κράτησε στην ζωή τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Ναι αγαπητέ πρόεδρε, έκανες λάθος. Τότε που συνέβησαν όλα αυτά, με τον γνωστό τρόπο, έπρεπε να πας το Σωματείο σε Γενική Συνέλευση και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να έμπαιναν στην θέση του προέδρου οι εκπρόσωποι των χρημάτων, αφού αυτά θα έκαναν το κουμάντο.

- Για να το κλείσουμε το θέμα μια και καλή. Οι κύριοι που οδήγησαν την ομάδα εδώ που είναι σήμερα, έχουν υποχρέωση να δώσουν λύση και η ομάδα να κατέβει ν΄ αγωνισθεί. Αν δεν το κάνουν, τότε οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για τους ίδιους, αφού θα βγούνε αληθινοί, αυτοί που λένε πως υπήρξε σχέδιο διάλυσης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!