Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ίσως το Σαββατοκύριακο

 - Τίποτα δεν είναι οριστικό και αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να το γράψουμε για να είμαστε και ειλικρινείς. Από την χθεσινοβραδινή συνάντηση απουσίαζε ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ομάδας ο κ. Βασίλης Καρλατήρας. 
Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην μπόρεσε να είναι εκεί, αλλά η δικές μας πληροφορίες λένε πως το πρόβλημα το είχε άλλος  με τον κ. Καρλατήρα και όχι ο ίδιος.
Οι κύριοι Παλαιολόγος και Πικραμένος ήταν στην συνάντηση και έχουν την επιθυμία να συνεχίσουν ως μέλη του ΔΣ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε καμία αναφορά σε ονόματα, αλλά στην συνάντηση ήταν άνθρωποι που διοίκησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο παρελθόν, αλλά από αυτούς που ήταν εκεί περίπου 4-5 δήλωσαν πως δεν έχουν αντίρρηση να είναι στο ΔΣ και οι άλλοι να βοηθήσουν ως εξωδιοικητικοί.
Είναι επίσης αλήθεια πως οι μέχρι τώρα συναντήσεις και προσπάθειες των.... διοικούντων τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ιδιαίτερα του κ. Παλαιολόγου Θανάση είχαν πέσει στο κενό, αφού όποια πόρτα κι αν χτύπησαν δεν βρήκαν ανταπόκριση.
Την προσπάθεια για να βρεθεί λύση την ξεκίνησε ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος μίλησε προσωπικά με όλους αυτούς τους επιχειρηματίες και κάποιους άλλους οι οποίοι δεν πήγαν στην συνάντηση, αλλά δήλωσαν πως ΘΑ βοηθήσουν.
Για τις κινήσεις Αυλωνίτη, γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή και ήμασταν παρόντες όταν πρωτοξεκίνησε την προσπάθειά του αυτή και το γράφουμε γι΄ αυτούς που μας χαρακτήρισαν αδιάβαστους.
Στην συνάντηση ήταν και πρώην πρόεδρος άλλης ομάδας και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και καλό θα ήταν να δεχθεί να είναι στο ΔΣ της ομάδας, αν τελικά αυτή η προσπάθεια για να βρεθεί λύση συνεχισθεί.
Να σημειώσουμε πως ο κ. Αυλωνίτης δήλωσε προς όλους κατηγορηματικά  πως δεν θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην ομάδα, αλλά αν μπορεί να είναι χρήσιμος, θα είναι δίπλα στην διοίκηση.
Είναι γνωστό και όλοι ξέρουν πως ένας από τους πρώην προέδρους, δέχεται πιέσεις για να αναλάβει να ηγηθεί και ο οποίος πραγματικά αγαπάει την ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσει, αν δεν εξασφαλίσει κάποια πράγματα.
Η πλευρά του μέχρι τώρα χορηγού της ομάδας, του κυρίου Καραμάνου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Παλαιολόγου Θανάση, αλλά ήταν φυσικό ο ίδιος να μην μπορεί να εγγυηθεί κάτι και έτσι αυτές τις μέρες θα μιλήσει με τον κ. Καραμάνο ο φερόμενος ως επόμενος πρόεδρος και μετά θα προχωρήσουν αν προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Φαίνεται πως η συζήτηση ξεκίνησε από το "τζαμί" του Αυλωνίτη και αν ολοκληρωθεί θα ολοκληρωθεί στο "ανοδος live" και γιατί να μην γίνει αυτό την Παρασκευή στις 15 Ιουλίου και να τους τραγουδά ο Θέμης Αδαμαντίδης!!!!!