Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

.....σουτάκια

 - Τα είπαμε για τους πίνακες διαιτησίας. Σε σφαγή οδηγήθηκαν οι διαιτητές της Εύβοιας και δεν άνοιξε μύτη. Υπάρχει λένε δάκτυλος στην όλη υπόθεση και αυτός είναι από μέσα και όχι απ΄ έξω!!! Υπάρχει λένε ο άνθρωπος ο οποίος ελέγχει και δεν θέλει να προχωρήσει κανείς γι΄ αυτό ενώ παριστάνει τον καλό και λέει πως θα βοηθήσει, κάνει το αντίθετο για να περνάει αυτός καλά. Να γιατί δεν προχώρησαν.... ο Λάμπρου, ο Κωνστάντιος, ο Δάλλας και πολλοί άλλοι, να γιατί κόπηκε ο Καμπούρης που έφτασε να είναι διεθνής.

- Πατώσαμε κύριοι κι ας μην θέλουν να δούνε την αλήθεια. Εμείς ρωτάμε ευθέως. Ποιοι έλεγαν σε διαιτητές πως θ΄ ανέβουν κατηγορία και τουλάχιστον δεν θα κοπούν;;;; Φυσικά αυτά τα ξέρουν οι διαιτητές και τα λένε  μεταξύ τους, αλλά αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στον χώρο, να μιλήσουν δημόσια ώστε ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

- Διαμαρτυρήθηκε λένε και η ΕΠΣ Εύβοιας για την σφαγή, αλλά το έκανε κατόπιν εορτής και μετά την κατακραυγή. Κύριοι μπορεί για τα μάτια του κόσμου να επαναφέρουν κάποιον, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Υπάρχει κακία, υπάρχει ρουφιανιά, υπάρχει το ΕΓΩ και γι΄ αυτό δεν θα δούμε νέους διαιτητές και γι΄ αυτό δεν θα δούμε ίση μεταχείριση διαιτητών και γι΄ αυτό θα φύγουν αυτοί που δεν είναι "υπάκουοι" και δεν εκτελούν εντολές.