Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Άρχισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και καλό θα ήταν να το παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά, μήπως και αφήσουν από τα χέρια τους τα κινητά και δείξουν κάποιο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό. Φυσικά καλό θα ήταν να δούνε τους αγώνες και οι μεγάλοι και ακόμη καλύτερο όσοι έχουν κάποια σχέση με τον στίβο για να καταλάβουν πως για να έρθουν επιτυχίες και για να βρεθεί κανείς σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος, πρέπει.... να δουλέψει πολύ και σε καθημερινή βάση.

- Χαλαρά θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο, για να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα, αλλά για να σας αφήσουμε για λίγο στην ησυχία σας και να πάτε στις παραλίες να κάνετε τις βουτιές σας.

- Το βιολί βιολάκι οι αδιόρθωτοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι επιχειρούν σε συνεργασία με το παπαγαλάκι τους, να δημιουργήσουν εντυπώσεις με το θέμα των σκουπιδιών, για "να χτυπήσουν" την Δημοτική Αρχή και προσωπικά την δήμαρχο κ. Έλενα Βάκα.

- Προσπαθούν να φορτώσουν στην δήμαρχο τα όσα δεν έκανε ο ΦΟ.Δ.Σ.Α., για τον ΧΥΤΑ και την ΜΕΑ Χαλκίδας. Αυτοί μας λένε πως όταν διοικούσαν τον Δήμο, είχαν κάνει την μελέτη η οποία και κόστισε πολλά ευρώ, αν δεν κάνουμε λάθος πάνω από 500.000 ευρωπουλάκια.

- Κύριε Παγώνη και κύριε Καθαροσπόρη από μελέτες στην θητεία σας χορτάσαμε και τις πληρώσαμε ακριβά, αλλά θα πρέπει να μας πείτε πως αυτός ο ΦΟ.Δ.Σ.Α. μας τα παίρνει χοντρά, αφού μας χρεώνει περίπου 40 ευρώ τον τόνο, την ώρα που σε όλη την Ελλάδα, όλοι οι δήμοι πληρώνουν λιγότερο.

- Να μας πείτε επίσης κύριοι για το δωράκι των σχεδόν 400.000 ευρώ που δώσατε σε πετρέλαιο στον ΦΟ.Δ.Σ.Α. από την τσέπη των δημοτών της Χαλκίδας. Είναι σκάνδαλο το ότι η δημοτική αρχή όπως λέτε δεν αξιοποίησε την δική σας μελέτη, την οποία ίσως θα έπρεπε να αξιοποιήσει ο φορέας ή το ότι εσείς δώσατε χρήματα στον ΦΟ.Δ.Σ.Α. με μη νόμιμες διαδικασίες;;;