Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

....φαπούλες

 - Γιατί άραγε εκτός από τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους άλλους της Αριστεράς, αλλά και του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να έχει άποψη για το πως έπεσε η χούντα και το τι συνέβη εκείνη την εποχή; Ο καθένας έχει την άποψή του κύριοι και μην λέτε μεγάλες  κουβέντες. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια σε ποσοστό 85% αυτοί που φώναζαν το σύνθημα ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ βολεύτηκαν στην συνέχεια και έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την Παιδεία και την ....Ελευθερία και αντί για ψωμί πήραν παντεσπάνι και τρώνε με χρυσά κουτάλια.

- Όσο για την χούντα, χούντα δεν είναι και το να παριστάνεις τον Δημοκράτη και αφού λες όσα λες, μετά να μην επιτρέπεις τον άλλον να μιλήσει;;; Χουντάρα είναι αυτό κύριοι, αλλά εσάς σας αρέσει γιατί έρχεται από τους δημοκράτες Φίλη, Σκουρλέτη και Σία !!!

- Για να τελειώνουμε. Δημοκρατία έχουμε όταν σεβόμαστε τις αποφάσεις και τις επιλογές του λαού, όταν σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και όχι όταν θέλουμε να ακολουθούν όλοι αυτό που θέλει ο κάθε αριστερούλης.