Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

.....σφηνάκια

 - Υποψήφιος βουλευτής, έχει δικαίωμα να είναι ο καθένας και φυσικά σε όποιο κομματικό ψηφοδέλτιο γουστάρει. Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν και οι ψηφοφόροι, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέξουν με τα δικά τους κριτήρια και να μην ψηφίσουν αυτό που θα προτείνουν άλλοι. Η κυρία και ο κύριος που θα επιλέξουν να είναι υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν ένα παρελθόν στα κοινά του τόπου τους και .....να μην τον θυμήθηκαν ξαφνικά.

- Ακούμε διάφορα για τον κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, ο οποίος είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Δεν είχαμε ποτέ παρτίδες με τον κ. Θεοδώρου και φυσικά δεν έχουμε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως στα κοινά, αφού είναι αντιδήμαρχος στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, ήταν πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ για χρόνια και την πήγε και στην Α1, είναι επιχειρηματίας και ο κόσμος τον γνωρίζει. Θα κρίνει λοιπόν ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αν θα δώσει τον σταυρό προτίμησης στον κ. θεοδώρου ή όχι.

- Το ίδιο θα συμβεί και με υποψηφίους των άλλων κομμάτων. Για να μην παριστάνουν οι ψηφοφόροι τους κοψοχέρηδες μετά τις εκλογές, ας προσέξουν ποιους στέλνουν στην βουλή. Ο Βουλευτής δεν είναι οδοντόκρεμα για να τον προτιμάς επειδή κάποιοι τον διαφημίζουν. Πρέπει να έχει προσφέρει στον τόπο, πρέπει να ήταν δίπλα σου και πριν πάει στις εκλογές.