Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

....σουτάκια

 - Σήμερα θα έχουμε την κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας στα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας και πριν λίγο είχαμε την κλήρωση για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την γκάφα που είχε προηγηθεί με την Μύκονο που δεν κατέκτησε ποτέ Κύπελλο, αλλά δηλώθηκε..... ως κυπελλούχος!!!! Λέτε να έχουμε και καμιά τέτοια γκάφα στην Εύβοια;;;;

- Στα κιλά σου μεγάλε δεν είμαι, αλλά μην προκαλείς άλλο, γιατί θα ξεχάσουμε κάποια πράγματα και θα νοιώσεις τι θα πει "κρέμασμα στα μανταλάκια". Εμείς δεν πειράξαμε ούτε εσένα, ούτε το παρεάκι σου. Κάντε το παιχνιδάκι σας, αλλά μην ανακατεύεστε με τα πίτουρα, γιατί θα σας τσιμπήσουν οι κότες.

- Διαβάσαμε μια δήλωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας και ενοχληθήκαμε γιατί πιστεύουμε πως η υπερβολή δεν κάνει ποτέ καλό. Ο Γκέρσι δεν είναι χθεσινός στην πιάτσα, αλλά το "όλα τρομερά", δεν μπορεί να είναι Γκέρσι στην Αρτάκη. Τρομερό κλίμα!!!! Τρομερά παιδιά!!!! Τρομερή διοίκηση!!!!

- Γκέρσι, αν όλα αυτά έγιναν από την ώρα που πήγατε στην ομάδα εσύ και ο προπονητής, οκ θα το δεχτούμε και θα περιμένουμε να το διαπιστώσουμε. όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον για σένα, το κλίμα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ήταν τρομερότατο!!!!!