Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Όλα καλοδεχούμενα

 - Εμείς προσέχουμε τα όσα γράφουμε και δεν έχουμε πρόθεση να θίξουμε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν δεχόμαστε και από κανέναν να μιλάει άσχημα όταν μας τηλεφωνεί. Εμείς δεν θα φοβηθούμε κανέναν και ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη όταν κάνουμε λάθος, αλλά στην περίπτωση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, δεν κάναμε κανένα λάθος.
Η ίδια η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, επανέλαβε την κλήρωση του Κυπέλλου για τον όμιλο στον οποίο βρέθηκε παράνομα η ομάδα της Μυκόνου.
Σε κάθε λάθος ή εσκεμμένη ενέργεια κάποιου έχει ευθύνες και η Επιτροπή, γιατί έχει υποχρέωση να ελέγχει, για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Ο κ. Νίκας μας τηλεφώνησε και μας απείλησε με ...μηνύσεις, αφού πρώτα μας χαρακτήρισε κάπως και αυτό δεν τον τιμά. Εμείς μπορεί να μην έχουμε το κύρος, τις γνωριμίες και την δύναμη του κυρίου Νίκα, αλλά δεν χαρακτηρίζουμε κανέναν και για κανέναν λόγο.
Άνθρωποι είμαστε όλοι, άσχετα αν η μόρφωσή μας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτή των άλλων.
Κύριε Νίκα, είσθε πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και και γι΄ αυτό αναφερθήκαμε σ΄ εσάς και όχι επειδή απλά κάνατε εσείς την κλήρωση, που θα μπορούσατε να πείτε και σε κάποιον άλλον να την κάνει.
Θεωρούμε δηλαδή πως κάθε Επιτροπή έχει την ευθύνη του ελέγχου, ώστε να μην γίνονται λάθη ή και να μην μπορεί κάποιος όχι από λάθος, αλλά για άλλους λόγους να κάνει "μια εξυπηρέτηση" σε κάποια ομάδα.
Τέλος πάντων, αν σας ενόχλησε τόσο πολύ το σχόλιό μας, προχωρήστε στην δικαιοσύνη, γιατί έτσι θα χαρούν κι αυτοί οι οποίοι δεν μας γουστάρουν και θα ήθελαν να έχουμε προβλήματα.
Ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσουμε, να μην είσθε τόσο επιθετικός και ξέρετε πως για την γκάφα της κληρωσης του κυπέλλου, έχουν γράψει πολλοί και έχουν μιλήσει περισσότεροι.